Consumer Insights & CRM Specialist

La Lorraine Bakery Group (LLBG) is een Belgische familiale groep actief in de Europese maalderij- en bakkerijsector.
Via 7 Belgische productiesites leveren we dagelijks duizenden smaakvolle producten (o.a. brood, patisserie, viennoiserie en gebak) aan verschillende klanten die actief zijn in diverse sectoren (retail, bakkerij, horeca, foodservice, catering, ...). Daarnaast zijn we ook actief via eigen productiesites in Polen, Tsjechië, Roemenië en Turkije en hebben we verschillende lokale Europese salesorganisaties.

Deli NV is als dochteronderneming verantwoordelijk voor alle franchising en store concepten. Je kent ons ongetwijfeld via de merken Panos en Deliway. Om onze verdere groei te ondersteunen zijn we momenteel op zoek naar een Consumer Insights & CRM Specialist (m/v):

 

Functie:

Als Consumer Insights & CRM Specialist ben je verantwoordelijk voor het volledige proces van data-analyse.
Via jouw analyse van de verkoopcijfers, stuur je mee de sales- en marketingactiviteiten die binnen Deli georganiseerd worden voor Panos en Deliway.
Samen met de brand manager bepaal je de loyalty strategie en denk je mee concrete campagnes uit.
Je evalueert de effectiviteit van marketingcampagnes, zowel op korte en middellange termijn, met het oog op het uitbouwen van de klantwaarde van onze merken.

Jouw takenpakket bestaat uit volgende deeltaken:

 • Je beheert en promoot intern (strategisch en operationeel) de Panos Loyalty Card, die de basis vormt voor de gevensverzameling van de verkoopcijfers.
 • Het adviseren en ondersteunen van onze brand- en salesmanagers aan de hand van een duidelijke rapportering van jouw analyse van de verkoopcijfers (gemiddelde korf, aantal tickets, etc.) en de daaraan gekoppelde aanbevelingen (reactief, maar ook proactief).
  Jouw analyses zijn gericht op de evaluatie van de reeds uitgerolde campagnes, alsook van projecten die georganiseerd werden om de verkoop te stimuleren (vb. inschakeling van hostessen).
 • Je segmenteert onze klanten volgens hun koopgedrag en trekt deze analyse door naar onze winkels toe, dewelke je in kaart brengt volgens klantenprofiel en operationele efficiëntie.
 • Je volgt mee de trends binnen het assortiment op en je vergelijkt interne trends met de marktgegevens.
 • Je ontwikkelt nieuwe en verbetert bestaande rapporteringstools voor het Sales team.
 • Je rapporteert aan de Marketing Manager binnen Deli NV.

Profiel

 • Je volgde met succes een universitaire opleiding, bij voorkeur in een kwantitatieve richting (TEW, Handelswetenschappen,..).
 • Je hebt minstens 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie, kennis van CRM is een grote plus.
 • Je hebt een sterk analytisch inzicht en je weet cijfermatige resultaten om te zetten in concrete adviezen en aanbevelingen, die je zowel mondeling als schriftelijk duidelijk en met de juiste dosis overtuigingskracht weet te verwoorden.
 • Je bent communicatief en in staat om met verschillende belanghebbenden te communiceren in het Nederlands, Frans (passief) en Engels.

Aanbod

 • Een boeiende en gevarieerde functie met de mogelijkheid om zelf accenten te leggen. Je krijgt de kans om mee de marketingstrategie van een snelgroeiende divisie te beïnvloeden.
 • Een aantrekkelijk salaris aangevuld met een pakket extralegale voordelen.
 • Je komt terecht in een groeiend en financieel gezond bedrijf, waar innovatie centraal staat en ondernemerschap gewaardeerd wordt.
 • Je werkt vanuit onze kantoren te Erpe-Mere die gemakkelijk en filevrij bereikbaar zijn.

Zpět na předchozí stranu

Pracovní oblast

Vývoj nových produktů (NPD), marketing a komunikace

Smlouva

Smlouva na dobu neurčitou

Rozvrh hodin

Den
Přihlaste se na tuto pozici

Sdílejte tuto pozici

"Jak probíhá výběrové řízení?

K dispozici je vám náš zkušený personalista, který vám poskytne informace o našich volných pracovních pozicích, jak specializovaných, tak manažerských, a také vás provede výběrovým řízením. Kroky, kterými projdete během výběrového řízení, jsou u různých pozic odlišné. Po pohovoru s personalistou a po pohovoru s manažerem může následovat např. osobnostní dotazník nebo návštěva assessment centra.

U La Lorraine Bakery Group neděláme žádné rozdíly mezi lidmi podle věku, pohlaví, kultury, sociálního původu, náboženství. Ať jste kdokoliv, u nás stojí vše na nadšení , nasazení, vzájemném respektu a talentu. Máte zájem o tuto pozici? Neváhejte tedy a přihlaste se!"