Customer Service Manager

La Lorraine Bakery Group is een 100% Belgische familiale holding actief in de maalderij- en bakkerijsector. De groep heeft meer dan 3000 werknemers en opereert vanuit 12 productie-eenheden in België, Polen, Tsjechië en Roemenië, waarbij zij exporteert naar meer dan 25 landen. In België is La Lorraine Bakery Group marktleider in het segment van dagvers brood en patisserie.

 


Als Customer Service Manager stuur je een team van een 8-tal mensen aan en bewaar je een helikoptervisie van de dagdagelijkse activiteiten. Via analyse van de huidige flows en structuren bekijk je de mogelijkheden tot optimalisatie en efficiëntie met een focus op customer experience, problem solving en supply chain.
Bij een goed onthaal van jouw adviezen werk je samen met de andere stakeholders de nieuwe flows uit en volg je verdere implementatie op.
Je fungeert als aanspreekpunt voor het magazijn wanneer er prioriteiten gesteld moeten worden bij de orderverwerking in geval dat de overall deadline niet meer haalbaar is.
Je denkt actief en creatief mee in geval van voorraadproblematiek, orderpickfouten en staat voor VIP-klanten in voor de communicatie.
In jouw rol als leidinggevende ga je dieper in op de talenten en werkpunten van de medewerkers: je werkt een actieplan uit en volgt dit op de voet op.
Je rapporteert aan de Operations Manager, van wie je via een coachingtraject stelselmatig verdere taken zal overnemen.

Om in aanmerking te komen voor de job van Customer Service Manager beschik je minimum over een bachelordiploma en minimum 5 jaar ervaring in een gelijkaardige rol.
Je hebt goede coaching skills en een mens- en resultaatgerichte aanpak.
Analyse, optimalisatie en efficiëntie zijn key. In het kader van de internationale werkzaamheden van onze klant wordt er een goede taalvaardigheid in het Nederlands, Frans en Engels gevraagd.

Als Customer Service Manager biedt La Lorraine jou een afwisselende en uitdagende job in een innovatief en dynamisch bedrijf waar creatief meedenken en ondernemerschap key zijn. Je krijgt een aantrekkelijk brutoloon, aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen.

 

Deze vacature wordt behandeld door onze rekruteringspartner Hays


Zpět na předchozí stranu

Pracovní oblast

Prodej a služby zákazníkům

Smlouva

Smlouva na dobu neurčitou

Rozvrh hodin

Den
Přihlaste se na tuto pozici

Sdílejte tuto pozici

"Jak probíhá výběrové řízení?

K dispozici je vám náš zkušený personalista, který vám poskytne informace o našich volných pracovních pozicích, jak specializovaných, tak manažerských, a také vás provede výběrovým řízením. Kroky, kterými projdete během výběrového řízení, jsou u různých pozic odlišné. Po pohovoru s personalistou a po pohovoru s manažerem může následovat např. osobnostní dotazník nebo návštěva assessment centra.

U La Lorraine Bakery Group neděláme žádné rozdíly mezi lidmi podle věku, pohlaví, kultury, sociálního původu, náboženství. Ať jste kdokoliv, u nás stojí vše na nadšení , nasazení, vzájemném respektu a talentu. Máte zájem o tuto pozici? Neváhejte tedy a přihlaste se!"