Automation Specialist

Functie

Als Automation Specialist in ons technisch departement, word je betrokken in alle automatisatie gerelateerde projecten ter ondersteuning van bestaande en nieuwe installaties en fungeer je als expert. Jouw takenpakket bestaat uit verschillende aspecten:
 
  1. Gatekeeper: je bent perfect op de hoogte van alle automatiseringsonderdelen en netwerken (PLC + HMI + Netwerken + ERP/MES ) die zich op de plant bevinden. Je bepaalt de onderhoudsstrategie van deze onderdelen, maakt de nodige risicoanalyses en maakt procedures/checklists/werkinstructies op om efficiënt in te grijpen bij storingen. Je beheert en bewaakt de “best practices” en kan hierover uitwisselen met de Automation Engineers van andere plants en van de groep.
 
  1. Trainer: je bouwt relaties uit met onze leveranciers en blijft zelf steeds op de hoogte van de trends en evoluties. Je bent ook verantwoordelijk voor de opleiding van onze techniekers op vlak van automatisatie. Je zorgt ervoor dat zij in staat zijn om de pannes te behandelen, maar blijft hen ondersteunen in tweede lijn bij complexe storingen.
 
  1. Projectleider: In grotere projectteams (bvb installatie van nieuwe lijnen), sta jij van A-Z in voor het gedeelte van automatisatie in het project. Daarnaast leid je ook je eigen kleinere projecten in het kader van continuous improvement en reliability (bvb vernieuwing van bepaalde onderdelen). Je zorgt hierbij voor het testen, integreren en koppelen van alle automatisatie systemen.
 
In deze rol rapporteer je rechtstreeks aan de Technical Manager en werk je nauw samen met collega’s als de Reliability Engineer, de Plant Project Manager en de Maintenance Managers.

 

Profiel

  • Bachelor/Master in Automatisatie of gelijkwaardig door ervaring
  • Een eerste ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste
  • Je bent Nederlandstalig en hebt een goede kennis van het Engels
  • Je werkt graag gestructureerd
  • Jouw resultaatgerichtheid maakt dat je succesvol je projecten oplevert

 

Aanbod

In deze rol kom je terecht in een hoogtechnologische en sterk geautomatiseerde productieplant. Het is een uitgelezen kans voor een starter of iemand met een eerste ervaring die een uitdagende expertenrol in automatisatie op wil nemen.

Zpět na předchozí stranu
Pracovní oblast Technické služby a engineering
Smlouva Smlouva na dobu neurčitou
Rozvrh hodin Den
Přihlaste se na tuto pozici

Sdílejte tuto pozici

Chcete se dozvědět ještě víc? Kontaktujte nás!

"Jak probíhá výběrové řízení?

K dispozici je vám náš zkušený personalista, který vám poskytne informace o našich volných pracovních pozicích, jak specializovaných, tak manažerských, a také vás provede výběrovým řízením. Kroky, kterými projdete během výběrového řízení, jsou u různých pozic odlišné. Po pohovoru s personalistou a po pohovoru s manažerem může následovat např. osobnostní dotazník nebo návštěva assessment centra.

U La Lorraine Bakery Group neděláme žádné rozdíly mezi lidmi podle věku, pohlaví, kultury, sociálního původu, náboženství. Ať jste kdokoliv, u nás stojí vše na nadšení , nasazení, vzájemném respektu a talentu. Máte zájem o tuto pozici? Neváhejte tedy a přihlaste se!"