Brand Campaign Manager Panos

De Business Unit Store Concepts is verantwoordelijk voor alle franchising en store concepten. De afgelopen 30 jaar bouwden we een sterk franchisenetwerk op van Panos- en Deliway-shops. Zij zijn dé referentie voor een snel ontbijt, lunch of snack, met 400 verkooppunten in België, Nederland en Luxemburg.

Als Brand Campaign Manager voor Panos is je missie het vertalen van de nieuwe merkpositionering en -strategie, in marketing activaties met als doelstelling penetratie- en omzetgroei, vanuit een relevant, toekomstgericht merkimago & customer experience.

Jouw functie:

 • Je bouwt mee aan de toekomst van Panos door de nieuwe positionering in alle 6P’s te vertalen, en door het marketen van de omnichannel approach die erbij hoort. Naast o.a. sustainability (people & planet) activiteiten te ontwerpen vanuit de vernieuwde purpose, werk je mee aan o.a. nieuwe communicatie assets.
 • Samen met de rest van het brand team, coordineer je Consumer Market Insights (Tracking en Ad Hoc onderzoek) en je vertaalt de data in implicaties voor je marketing activiteiten.
 • Opzetten van business reviews ter opvolging & analyse van de actuals t.o.v. het
  marketingplan. Je stuurt in samenwerking met andere afdelingen aan waar nodig.
 • We gaan voor impactvolle 360° approach. Je brieft en implementeert day-to-day, samen met agentschappen, op de verschillende touchpoints. Je hebt ervaring met digitale kanalen (Social, Display, Native, Google Search...), traditionelere mediakanalen (TV, Non-spot advertising, Radio, (D)OOH), earned media (PR, Influencers) en experiential/partnerships (events, sponsoring, live marketing).
 • Planning & opvolging van het marketingbudget op PANOS, inclusief negotiatie met suppliers.
 • Naast het supporten op Brand Equity Campaigns, brief je en organiseer je kick-offs intern op Product Activation Campaigns. Je werkt dicht samen met een CatMan- en Product-team om de juiste product innovaties te marketen.
 • Inspireren en mobiliseren van de interne teams en externe stakeholders (marketing
  agentschappen en Panos Franchisees), rond de visie van het merk Panos, haar positionering en strategie.
 • Pitchen, negotiatie en samenwerken met commerciele partners en hun trade marketer (vb. Coca-Cola Company, Danone...), met als doel implementatie van gemeenschappelijke campagne-samenwerkingen op product/ingredient niveau.

Als Brand Campaign Manager rapporteer je rechtstreeks aan de Marketing Director.

Jouw profiel:

 • Je hebt een Master diploma op zak, bij voorkeur in een marketinggerelateerde
  studierichting. Je hebt reeds een aantal jaren ervaring in een brand management functie.
 • Je bent een echte Foodie en dus bewust interesse in voeding tijdens je job of in je vrije tijd.
 • We zijn een bedrijf met HQ te Erpe-Mere en we creëren en implementeren onze Marketing Mix volledig van A tot Z zelf en/of met goede agentschap partners. Om dit sterk neer te zetten, heb jij een gezonde drive om barrieres te overwinnen.
 • Je bent leuk geobsedeerd door de consument die centraal staat, en je marketing strategisch inzicht reflecteert dit in de vertaling in de briefs. Tegelijkertijd hou je van een hands-on approach en lever je de afgesproken executies op met zin voor excellent detail naar de consument toe.
 • Beschikt over commerciele inzicht omtrent negotiatie en closing the deal. Je hebt het zelfvertrouwen en voldoende extravertie om de relatie met je commerciele partners en interne teams op bijna dagelijkse basis, te bespoedigen.
 • Je hebt een positivisme en sterk ontwikkeld EQ, die je helpen bij interacties en relaties - om je interne/externe stakeholders en agentschappen op een empathische manier met de neuzen in dezelfde richting te zetten. Je slaagt erin om anderen met een can-do mentaliteit te overtuigen.
 • Je bent vlot tweetalig Nederlands/Frans.

Ons aanbod:

 • Je komt terecht in een Belgisch familiebedrijf actief in de Europese bakkerijsector.
 • Elke dag produceren en verkopen meer dan 4.000 enthousiaste collega’s hoogwaardige bakkerijproducten aan consumenten, supermarkten en de cateringbranche. Dit is een unieke kans om te werken binnen een bedrijf met een sterke visie, dat blijft groeien en innoveren in topproducten.
 • Je krijgt enorm leuke en tastbare producten in je portfolio en een werkomgeving waar je dagelijks letterlijk kan proeven van je eigen creaties.
 • In onze organisatie wordt ondernemerschap sterk geapprecieerd en is er ruimte om zelf initiatief te nemen.
 • Je komt terecht in een team van gedreven en enthousiaste (internationale) collega’s, die graag hun kennis delen en jou helpen (door)groeien en ontwikkelen. Onze LLBG Academy ondersteunt en ontwikkelt onze medewerkers via allerlei opleidingsinitiatieven. Door ieders talent en expertise verder te ontwikkelen, kunnen we allemaal de beste versie van onszelf worden.
 • Je maakt deel uit van een organisatie met sterke groei-ambities dat ook zijn verantwoordelijkheid wil opnemen voor het milieu en de samenleving. We doen er alles aan om aan de hedendaagse verwachtingen te voldoen op een duurzame manier, met onze toekomstige generaties in het achterhoofd.
 • We hechten veel waarde aan onze medewerkers en investeren in een gelukkige werkomgeving via verschillende initiatieven zoals: sport- en wellbeing activiteiten, respect voor worklife balance met 1 dag thuiswerk/week en flexibele werktijden.
 • In deze functie geniet je van een interessant financieel pakket inclusief bedrijfswagen, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering, aangevuld met 30 vakantiedagen die vrij in te plannen zijn.

Zpět na předchozí stranu
Pracovní oblast Vývoj nových produktů (NPD), marketing a komunikace
Smlouva Smlouva na dobu neurčitou
Rozvrh hodin Den
Přihlaste se na tuto pozici

Sdílejte tuto pozici

Chcete se dozvědět ještě víc? Kontaktujte nás!

"Jak probíhá výběrové řízení?

K dispozici je vám náš zkušený personalista, který vám poskytne informace o našich volných pracovních pozicích, jak specializovaných, tak manažerských, a také vás provede výběrovým řízením. Kroky, kterými projdete během výběrového řízení, jsou u různých pozic odlišné. Po pohovoru s personalistou a po pohovoru s manažerem může následovat např. osobnostní dotazník nebo návštěva assessment centra.

U La Lorraine Bakery Group neděláme žádné rozdíly mezi lidmi podle věku, pohlaví, kultury, sociálního původu, náboženství. Ať jste kdokoliv, u nás stojí vše na nadšení , nasazení, vzájemném respektu a talentu. Máte zájem o tuto pozici? Neváhejte tedy a přihlaste se!"