Continuous Improvement Manager

Maak je graag het verschil? Voel je je thuis tussen de medewerkers in de frontlinie van onze operaties? Dan hebben wij de ideale job voor jou! We bieden je de kans om samen met onze 6 plant management teams een sterke operationele excellence cultuur, ‘world-class’ methodologie en ondersteunende systemen & processen te implementeren. Jouw doel is op een duurzame manier onze operationele teams te versterken om de algemene performantie op de vloer continu te verbeteren.

Jouw functie:

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden in deze rol:

 • Je bent als project manager verantwoordelijk voor de realisatie op de productievloer van onze operational excellence en continuous improvement projecten, in piloot en roll-out, waarin algemene performance in domeinen als efficiëntie, veiligheid en kwaliteit centraal staan
 • Je bent als key-user verantwoordelijk voor de mede-ontwikkeling, training en documentatie van best practices, operationele planning- & productiesystemen en -processen.
 • Je bent als expert verantwoordelijk voor de realisatie van belangrijke veranderingsprojecten en je verwerft daartoe een grondige proces- en systeemkennis, die je in combinatie met je goede communicatieve skills, kan aanwenden om succesvol verbetering te bereiken.

In deze rol rapporteer je aan de Operational Excellence Manager.

Jouw profiel:

 • Je hebt een brede interesse in productie en logistiek, en hebt een basisopleiding genoten in aspecten als productie- en voorraadbeheer, magazijnbeheer. Je hebt minstens een basiskennis van en interesse in lean-management en operational excellence.
 • Je bezit een Master diploma, bij voorkeur Handelsingenieur of gelijkwaardig. Je hebt bij voorkeur 3j werkervaring in projectwerk en het sturen van teams.
 • Je houdt ervan een hands-on maar tevens coördinerende en inspirerende rol te combineren met verdieping in de modernste bedrijfssystemen.
 • Op de vloer het verschil maken door fundamenten te bouwen voor lange termijn verbetering van onze operations is een gedroomde uitdaging voor jou.
 • Je bent organisatorisch sterk en sterk zelfstandig om prioriteiten te stellen.

Ons aanbod:

 • Je komt terecht in een groeiend Belgisch familiebedrijf actief in de Europese bakkerijsector.
 • Elke dag produceren en verkopen meer dan 4.000 enthousiaste collega’s hoogwaardige bakkerijproducten aan consumenten, supermarkten en de cateringbranche. Dit is een unieke kans om te werken binnen een bedrijf met een sterke visie, dat blijft groeien en innoveren in topproducten.
 • In deze rol maak je echt het verschil, je kan project verwezelijken en zelf het resultaat ervan in de praktijk zien
 • Je maakt deel uit van een organisatie met sterke groei-ambities die ook zijn verantwoordelijkheid wil opnemen voor het milieu en de samenleving. We doen er alles aan om aan de hedendaagse verwachtingen te voldoen op een duurzame manier, met onze toekomstige generaties in het achterhoofd.
 • In deze functie geniet je van een interessant financieel pakket inclusief een bedrijfswagen, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering, aangevuld met 30 vakantiedagen die vrij in te plannen zijn.
 • Onze producten staan centraal en je kan dagelijks letterlijk onze passie proeven.

Zpět na předchozí stranu
Pracovní oblast Výroba a provoz závodu
Smlouva Smlouva na dobu neurčitou
Rozvrh hodin Den
Přihlaste se na tuto pozici

Sdílejte tuto pozici

"Jak probíhá výběrové řízení?

K dispozici je vám náš zkušený personalista, který vám poskytne informace o našich volných pracovních pozicích, jak specializovaných, tak manažerských, a také vás provede výběrovým řízením. Kroky, kterými projdete během výběrového řízení, jsou u různých pozic odlišné. Po pohovoru s personalistou a po pohovoru s manažerem může následovat např. osobnostní dotazník nebo návštěva assessment centra.

U La Lorraine Bakery Group neděláme žádné rozdíly mezi lidmi podle věku, pohlaví, kultury, sociálního původu, náboženství. Ať jste kdokoliv, u nás stojí vše na nadšení , nasazení, vzájemném respektu a talentu. Máte zájem o tuto pozici? Neváhejte tedy a přihlaste se!"