Demand and Supply Planner

Als Demand en Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de maandelijkse sales forecast voor een aantal van onze West-Europese Sales organisaties (Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Duitsland, UK en Spanje) en beheer je ook de replenishment planning voor Denemarken en Zweden.

Functie

  • Demand planning
Je analyseert voortdurend de reële verkoopsresultaten en stelt op basis daarvan een maandelijkse forecast op. Je staat in nauw contact met de verschillende salesverantwoordelijken om input te vergaren en volg de promotionele planning op, die je dan beiden ook weer verwerkt in je voorspelling.
 
Door je kritische kijk en constante analyse kom je ook met ideeën om de accuraatheid van de forecast steeds te verbeteren. Vervolgens vertaal je de forecast naar storage location levels, die je in SAP aanvult en die als input dienen voor de replenishment planning.
 
  • Replenishment planning
Voor Zweden en Denemarken neem je deze zelf voor je rekening en ben jij dus verantwoordelijk voor het plaatsen van bestellingen bij onze eigen vestigingen en bij externe leveranciers, voor de communicatie en de organisatie van de bijhorende transporten. Je volgt de bestellingen en de leverbetrouwbaarheid op en je stuurt bij waar nodig.
 
Op basis van de voorspellingen, het gewenste voorraadniveau en verkoopgegevens, beheer je de volledige planning voor onze externe magazijnen. Je bent verantwoordelijk voor de voorraadniveaus, volgt de slow moving stock op en vermijdt out-of-stocks. Je zorgt kortom voor een optimale voorraad conform het gewenste service level en tegen een zo gering mogelijke kost.

In deze rol, rapporteer je aan de Supply & Demand Manager en kom je terecht in een dynamisch team van Supply Chain Specialists en een Demand Planner.

Profiel

- Masterdiploma in een analytische studierichting (bvb Handelswetenschappen, Handelsingenieur, TEW)
- Je hebt reeds een eerste relevante ervaring in supply chain, bij voorkeur in replenishment planning
- Een eerste ervaring in demand planning is een extra troef
- Je houdt ervan om in Excel te werken en bent er ook goed in
- Je drukt je vlot uit in het Nederlands en Engels en hebt een basiskennis Frans
- Je bent analytisch, in staat het overzicht te bewaren en bent een sterke communicator

Aanbod

Je komt terecht in een sterk groeiende en financieel gezonde groep met ambitie.
In de rol van Demand & Supply Planner heb je reële impact op de sales forecasting, het voorraadbeheer en speel je een belangrijke rol in het optimaal nastreven van de SLA’s naar onze klanten toe.

Zpět na předchozí stranu
Pracovní oblast Skladování, přeprava a dodavatelský řetězec
Smlouva Smlouva na dobu neurčitou
Rozvrh hodin Den
Přihlaste se na tuto pozici

Sdílejte tuto pozici

Chcete se dozvědět ještě víc? Kontaktujte nás!

"Jak probíhá výběrové řízení?

K dispozici je vám náš zkušený personalista, který vám poskytne informace o našich volných pracovních pozicích, jak specializovaných, tak manažerských, a také vás provede výběrovým řízením. Kroky, kterými projdete během výběrového řízení, jsou u různých pozic odlišné. Po pohovoru s personalistou a po pohovoru s manažerem může následovat např. osobnostní dotazník nebo návštěva assessment centra.

U La Lorraine Bakery Group neděláme žádné rozdíly mezi lidmi podle věku, pohlaví, kultury, sociálního původu, náboženství. Ať jste kdokoliv, u nás stojí vše na nadšení , nasazení, vzájemném respektu a talentu. Máte zájem o tuto pozici? Neváhejte tedy a přihlaste se!"