Field Sales Merchandiser (centraal België)

Als Field Sales Merchandiser ben je verantwoordelijk om de verkooppunten te bezoeken en onze bakkerijproducten op een professionele manier te presenteren in de winkels volgens het verkoopplan. Jouw focusregio is Centraal België (Brussel, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en Namen).

Jouw functie:

 • Je bent verantwoordelijk voor de on-the-field implementatie van verkoopsplannen. Jouw doel is om onze producten en marketingmateriaal visueel aantrekkelijk in de markt te plaatsen.
 • Je zorgt voor het concretiseren van productintroducties, promo of product placements met als objectief onze klanten te ondersteunen, op te leiden en verkoop te optimaliseren.
 • Je bent een klankbord op het terrein en speelt relevante informatie door aan de Field Sales Representative, zodoende commerciële sturing te geven.
 • Je werkt nauw samen met de Field Sales Representatives om samen de objectieven de bereiken.
 • Je vertegenwoordigt La Lorraine bakery Group tijdens klantenbezoeken.
 • Klantentevredenheid staat voorop en in samenwerking met de interne (operationele) organisatie streef je er naar om problemen snel te detecteren en op te lossen.

Je rapporteert rechtstreeks aan de Regional Field Sales.

Jouw profiel:

 • Je bent recent afgestudeerd en bent gedreven om jouw eerste ervaring op te doen in sales of hebt relevante ervaring als merchandiser.
 • Je hebt interesse in voeding in het algemeen en bakkerijproducten in het bijzonder.
 • Je bent sociaal vlot en je past jouw communicatiestijl aan naargelang jouw gesprekspartner(s). Je beschikt over een goede kennis van het Nederlands en Frans.
 • Je straalt energie uit en hebt de ambitie om eigen initiatieven te nemen en de klant te helpen waar nodig.
 • Je hebt oog voor detail en bent pas tevreden als onze producten professioneel worden voorgesteld.

Ons aanbod:

Dit is een unieke kans om te werken binnen een bedrijf met een sterke visie, dat blijft groeien en innoveren in topproducten. Je komt dagelijks in contact met onze producten en werkt actief mee aan de groei van onze organisatie. Je komt terecht in een team van gedreven en enthousiaste collega’s, waarbij je samen onze producten dicht bij de consument brengt. Voor deze functie voorzien wij een marktconforme verloning inclusief bedrijfswagen en extra-legale voordelen.


Zpět na předchozí stranu
Pracovní oblast Prodej a služby zákazníkům
Smlouva Smlouva na dobu neurčitou
Rozvrh hodin Den
Přihlaste se na tuto pozici

Sdílejte tuto pozici

Chcete se dozvědět ještě víc? Kontaktujte nás!

"Jak probíhá výběrové řízení?

K dispozici je vám náš zkušený personalista, který vám poskytne informace o našich volných pracovních pozicích, jak specializovaných, tak manažerských, a také vás provede výběrovým řízením. Kroky, kterými projdete během výběrového řízení, jsou u různých pozic odlišné. Po pohovoru s personalistou a po pohovoru s manažerem může následovat např. osobnostní dotazník nebo návštěva assessment centra.

U La Lorraine Bakery Group neděláme žádné rozdíly mezi lidmi podle věku, pohlaví, kultury, sociálního původu, náboženství. Ať jste kdokoliv, u nás stojí vše na nadšení , nasazení, vzájemném respektu a talentu. Máte zájem o tuto pozici? Neváhejte tedy a přihlaste se!"