Food Technologist

Functie

Als Food Technologist ben je een belangrijke schakel om de meest optimale bloem te ontwikkelen voor elke applicatie. Je staat aan de basis van heel wat producten voor onze eigen organisatie, alsook voor onze (industriële) klanten.

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Je staat in voor het herformuleren van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe bloemproducten. Hierbij staat oplossingen bieden aan onze interne en externe klanten centraal. Je werkt hiervoor zowel zelfstandig als in teamverband samen met verschillende afdelingen.
 • De meest optimale bloem voor elke applicatie, hier streven wij dagelijks naar en hierin speel jij een cruciale rol. Hierbij is het noodzakelijk om jouw voorstellen en oplossingen te onderbouwen aan de hand van praktische labo- en productietesten.
 • Jouw projecten worden gestuurd vanuit de input van de klant, alsook vanuit de vraag van jouw collega's in R&D, inkoop, productie en sales. Ook jouw eigen eigen innovatieve ideeën zijn een belangrijk vertrekpunt van ontwikkeling van producten.
 • Je werkt aan de ontwikkeling en het onderhoud van een breed netwerk van contacten, dit zowel interne afdelingen (sales, aankoop, …), maar ook externe partners (leveranciers, Klanten,…).

In deze rol rapporteer je aan de R&D Manager.

Profiel:

 • Je behaalde een master in een voedingsgerelateerd domein (bijv. (bio)chemie, levensmiddelentechnologie, landbouw,...).
 • Ervaring is geen noodzaak, echter wel een pluspunt. Studeer je binnenkort af? Dan kom je ook in aanmerking voor deze functie. De functie zal in functie van ervaring ook een extra invulling krijgen.
 • Je bent in staat een hoge workload te beheren, deadlines te respecteren en zelfstandig te werken.
 • Je bent sterk geïnteresseerd in voeding en hebt een bijzondere interesse in de tarwe tot bloem/meel verwerkende sector (bakkerij, biscuiterie, snack). Je bent leergierig om de nieuwste ontwikkelingen en tendensen in dit vakdomein van nabij op te volgen en je kennis te verdiepen.
 • Je beheerst vlot het Nederlands en Engels. Kennis Frans is een plus of je bent bereid om je hierin bij te scholen.
 • Creativiteit en een oplossingsgerichte benadering van problemen zijn onmisbare ingrediënten tot succes.
 • Je draagt bij aan een positieve werksfeer waarin iedereen elkaars succes gunt. Je wordt een echte autoriteit in jouw vak en je slaagt erin om anderen te inspireren en te overtuigen.
 • Je zal je tijd verdelen tussen onze sites in Merksem en Zwijnaarde.

Aanbod:

Een uitdagende functie met de nodige verantwoordelijkheid binnen een stabiel en sterk groeiend familiebedrijf. De combinatie van jouw achtergrond & passie voor voeding met onze doorgedreven on-the-job opleiding zorgen voor een job waarin jij kan groeien en je eigen accenten kan leggen. Aangezien je dichtbij het product staat is dit de ideale job voor iemand met een hands on mentaliteit op zoek naar zelfstandigheid en een job waarin je een verschil kan maken voor LLBG en onze klanten.

 


Zpět na předchozí stranu
Pracovní oblast Kvalita a technologie
Smlouva Smlouva na dobu neurčitou
Rozvrh hodin Den
Přihlaste se na tuto pozici

Sdílejte tuto pozici

Chcete se dozvědět ještě víc? Kontaktujte nás!

"Jak probíhá výběrové řízení?

K dispozici je vám náš zkušený personalista, který vám poskytne informace o našich volných pracovních pozicích, jak specializovaných, tak manažerských, a také vás provede výběrovým řízením. Kroky, kterými projdete během výběrového řízení, jsou u různých pozic odlišné. Po pohovoru s personalistou a po pohovoru s manažerem může následovat např. osobnostní dotazník nebo návštěva assessment centra.

U La Lorraine Bakery Group neděláme žádné rozdíly mezi lidmi podle věku, pohlaví, kultury, sociálního původu, náboženství. Ať jste kdokoliv, u nás stojí vše na nadšení , nasazení, vzájemném respektu a talentu. Máte zájem o tuto pozici? Neváhejte tedy a přihlaste se!"