Group HRIS Specialist

In het kader van een zwangerschapsvervanging zijn wij momenteel op zoek naar een tijdelijke collega. Deze vervanging start in juli 2021 en loopt voor een periode van 6 maand. Exacte startdatum is in onderling overleg te bepalen.

Functie

Als Group HRIS ben je een belangrijke schakel om mee richting te geven aan de HR-systemen van La Lorraine Bakery Group, dit zowel voor onze Belgische als buitenlandse sites. Dankzij jouw gerichte analyses, kennis van HR-systemen, en jouw vlotte samenwerking met IT slagen we er in om efficiënte processen en systemen op te zetten die de volledige organisatie ondersteunen.

 • Als Group HRIS Specialist ben je binnen HR het centrale aanspreekpunt voor het management en de lokale key users en zorg je dat de dagdagelijkse operaties en continuïteit van de systemen worden gegarandeerd. (De payroll systemen (outsourced) vallen onder de verantwoordelijkheid van de Country HR Payroll Managers.)
 • De belangrijkste HRIS domeinen zijn: Employee Data (in SAP HR), OM & Position Management, Access Control, Time Management, Recruiting, Learning, HR Analytics, HR Finance, ...
 • De Group HRIS Specialist werkt enerzijds projectmatig (aan meerdere projecten en/of sites tegelijk), maar heeft anderzijds ook een continue rol van systeemonderhoud en –bewaking (kleinere aanpassingen na oplevering van project). Voorbeelden van potentiële projecten kunnen o.a.de volgende zijn: implementatie van een nieuw tijdsregistratiesysteem en large scale migratie van HR masterdata.
 • Deze functie moet de operationele noden en vereisten van de HR-afdeling vertalen in duidelijke, systeemtechnische vereisten (o.a. in SAP HR en SuccessFactors). Het is belangrijk dat deze functie voldoende kritisch is t.o.v. de gestelde vragen en goed analyseert wat de beste oplossing is voor alle partijen met het oog op efficiëntie (datamanagement) en bewaking van de ruimere samenhang van gegevens en processen. Deze vereisten worden omgezet in technische aanpassingen en worden via projectmatige aanpak opgeleverd door IT.
 • De Group HRIS Specialist zal vervolgens de door IT uitgewerkte oplossing grondig testen. De samenwerking met de IT business analisten is dus cruciaal en zorgt ervoor dat IT de noden van HR goed begrijpt en correct vertaalt in systeemtechnische aanpassingen. IT staat tevens in voor de keuze van en contacten met externe providers
 • Daarnaast is er vanzelfsprekend een nauwe samenwerking met de verschillende HR Managers (CHRO, Country HR Managers, Country HR Payroll Managers, Group Comp&Ben en Group Talent & Development Manager) waarbij de HRIS Specialist de lokale organisatie begeleidt en stuurt in de change.
 • De HRIS Specialist is operationeel verantwoordelijk voor het beheer en onderhouden van de organisatiestructuur in SAP HR en het uitvoeren van de Group HR KPI rapportering tot deze geautomatiseerd is.

In deze rol rapporteer je aan de Group Performance & Talent Development Manager.

Profiel:

 • Je bezit een Master diploma
 • Je beschikt over 3 – 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie en hebt een sterke affiniteit met HR
 • Je spreekt Nederlands en kan vlot communiceren in het Engels en Frans
 • Je hebt kennis van HR Information Systems (o.a. SAP HR/SuccessFactors en 1 of meerdere tijdsregistratiesystemen)
 • Sterk in analytisch en procesgericht denken met focus op problem solving
 • Je bent organisatorisch sterk en sterk zelfstandig om prioriteiten te stellen en projecten te leiden.

Aanbod:

Je komt terecht in een middelgroot hecht HR team in een sterk groeiend familiebedrijf. Er komen snel nieuwe landen en entiteiten bij die elk voor hun uitdaging zorgen. De HR-systemen en processen zijn nog niet matuur dus je kan zelf nog zaken opzetten en ontwikkelen. Een ideale uitdaging voor wie graag zijn tanden zet in het vertalen van de HR noden in processen en systemen!


Zpět na předchozí stranu
Pracovní oblast Informační technologie (IT)
Smlouva Smlouva na dobu určitou
Rozvrh hodin Den
Přihlaste se na tuto pozici

Sdílejte tuto pozici

Chcete se dozvědět ještě víc? Kontaktujte nás!

"Jak probíhá výběrové řízení?

K dispozici je vám náš zkušený personalista, který vám poskytne informace o našich volných pracovních pozicích, jak specializovaných, tak manažerských, a také vás provede výběrovým řízením. Kroky, kterými projdete během výběrového řízení, jsou u různých pozic odlišné. Po pohovoru s personalistou a po pohovoru s manažerem může následovat např. osobnostní dotazník nebo návštěva assessment centra.

U La Lorraine Bakery Group neděláme žádné rozdíly mezi lidmi podle věku, pohlaví, kultury, sociálního původu, náboženství. Ať jste kdokoliv, u nás stojí vše na nadšení , nasazení, vzájemném respektu a talentu. Máte zájem o tuto pozici? Neváhejte tedy a přihlaste se!"