HR Business Partner

Als Plant HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor de realisatie van onze HR doelstellingen in onze versfabriek in Oostende. Je versterkt samen met het Plant Management Team de tevredenheid van onze werknemers. Je rapporteert aan de Plant Director Oostende en je bent lid van onze Belgische HR community onder leiding van de HR Director Benelux.

Jouw functie:

 • Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van de HR doelstellingen. Als lid van het Plant Management Team, coördineer en ondersteun je alle leidinggevenden en garandeer je een consistente implementatie naar alle werknemers.
 • Je bouwt mee aan een cultuur van veilig werken op de werkvloer dmv volharding, dialoog en positieve stimulatie
 • Je borgt een kwalitatieve Instroom, Rkcrutering, Selectie en Onboarding van de productie medewerkers. Voor uitzendkrachten werk je hiervoor nauw samen met de inhouse consulenten.
 • Je coördineert samen met de leidinggevenden alle groei-initiatieven van medewerkers, oa via doordachte opleidingsplannen en via het begeleiden van potentieel.
 • Je zorgt voor een goede connectie en communicatie met de werkvloer en faciliteert mee een cultuur van open feedback.
 • Je zorgt voor een vlot overleg met de sociale partners.

Jouw profiel:

 • Je hebt een hogere opleiding genoten (Bedrijfspsychologie, Mensgerichte opleiding,...) en hebt minimum 3 à 5 jaar jaar succesvolle ervaring in een generalistische HR-functie met bewezen resultaten in rekrutering, selectie en opvolging van arbeiders.
 • Je bent vertrouwd met HR in een industriële omgeving en hebt voeling met de sociaal-juridische elementen die hierbij horen (vb werkroosters, functieclassificatie).
 • Je bent een echte people-persoon die positivisme uitstraalt, mensen inspireert en snel het vertrouwen weet te winnen van de medewerkers en het management.
 • Je bent een no-nonsense persoon die graag initiatieven neemt en daarbij steeds een pragmatische aanpak hanteert.

Ons aanbod:

 • Je komt terecht in een groeiend Belgisch familiebedrijf actief in de Europese bakkerijsector.
 • Elke dag produceren en verkopen meer dan 4.000 enthousiaste collega’s hoogwaardige bakkerijproducten aan consumenten, supermarkten en de cateringbranche. Dit is een unieke kans om te werken binnen een bedrijf met een sterke visie, dat blijft groeien en innoveren in topproducten.
 • In onze organisatie wordt ondernemerschap sterk geapprecieerd en is er ruimte om zelf initiatief te nemen.
 • Je komt terecht in een team van gedreven en enthousiaste (internationale) collega’s, die graag hun kennis delen en jou helpen (door)groeien en ontwikkelen. Onze LLBG Academy ondersteunt en ontwikkelt onze medewerkers via allerlei opleidingsinitiatieven. Door ieders talent en expertise verder te ontwikkelen, kunnen we allemaal de beste versie van onszelf worden.
 • Je maakt deel uit van een organisatie met sterke groei-ambities die ook zijn verantwoordelijkheid wil opnemen voor het milieu en de samenleving. We doen er alles aan om aan de hedendaagse verwachtingen te voldoen op een duurzame manier, met onze toekomstige generaties in het achterhoofd.
 • We hechten veel waarde aan onze medewerkers en investeren in een gelukkige werkomgeving via verschillende initiatieven zoals: sport- en wellbeing activiteiten, respect voor worklife balance door 1 dag/week thuiswerk en flexibele werktijden.
 • In deze functie geniet je van een interessant financieel pakket inclusief een bedrijfswagen, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering, aangevuld met 30 vakantiedagen die vrij in te plannen zijn.
 • Onze producten staan centraal en je kan dagelijks letterlijk onze passie proeven.

 


Zpět na předchozí stranu
Pracovní oblast HR, Nákup, Podpora
Smlouva Smlouva na dobu neurčitou
Rozvrh hodin Den
Přihlaste se na tuto pozici

Sdílejte tuto pozici

Chcete se dozvědět ještě víc? Kontaktujte nás!

"Jak probíhá výběrové řízení?

K dispozici je vám náš zkušený personalista, který vám poskytne informace o našich volných pracovních pozicích, jak specializovaných, tak manažerských, a také vás provede výběrovým řízením. Kroky, kterými projdete během výběrového řízení, jsou u různých pozic odlišné. Po pohovoru s personalistou a po pohovoru s manažerem může následovat např. osobnostní dotazník nebo návštěva assessment centra.

U La Lorraine Bakery Group neděláme žádné rozdíly mezi lidmi podle věku, pohlaví, kultury, sociálního původu, náboženství. Ať jste kdokoliv, u nás stojí vše na nadšení , nasazení, vzájemném respektu a talentu. Máte zájem o tuto pozici? Neváhejte tedy a přihlaste se!"