Payroll Project Specialist

Het spreekt voor zich dat een tijdige en correcte loonsverwerking centraal staat in deze functie, maar er is meer... in de rol van Payroll Project Specialist ben je niet alleen een business partner voor onze productiesites. Je zal ook in tandem met de payroll manager onze payroll processen kritisch onder de loep nemen en verbeteringen aanbrengen waar mogelijk en nodig. Binnen deze afdeling staan we vandaag in de startblokken van een traject van digitalisatie en efficiëntieverbeteringen, waarbij je het team kan ondersteunen, trainen en begeleiden in de transitie naar ‘the future way of working’. ‘The old way of working’ in vraag kunnen stellen, en tegelijk de beste payroll service bieden aan onze medewerkers en management, die garantie is er in deze functie. Op basis van je ambitie kan je op termijn worden ingeschakeld in andere HR domeinen.

Functie

 • Je bent betrokken in diverse (kleine en grote) payroll projecten zoals het implementeren van nieuwe HR-tools, het beheer en de analyse van HR-cijfers,... Dagelijks ga je ook op zoek naar verbeteringen in de processen die zorgen voor de nodige efficiëntiewinsten voor het volledige team. Bestaande processen in vraag stellen en brainstormen over (ver)nieuwe(nde) procedures staan hoog op jouw agenda. Je collega’s en management challengen en overtuigen van jouw ideeën met de nodige argumentie geven jou energie.
 • Je bent een echte adviseur voor onze werknemers en management betreffende payroll, benefits, sociale wetgeving, loopbaanonderbreking, pensioen, groeps- en hospitalisatieverzekering,… Je analytische interesses komen van pas bij het behandelen van complexere dossiers met financiële implicaties zoals loonsimulaties, loonkostanalyses,… en je koppelt jouw adviezen professioneel terug naar jouw stakeholders zodat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste tendensen in payroll.
 • Je bent verantwoordelijk voor de volledige salaris- en personeelsadministratie van alle werknemers van twee productievestigingen in Antwerpen (PC 220/118.01/118.03). In samenwerking met ons sociaal secretariaat (SD Worx) zorg je voor een tijdige en correcte loonverwerking via Eblox. Tijdens afwezigheden neem je vlot de payroll verantwoordelijkheden over van je collega’s.
 • Je hecht veel belang aan persoonlijk contact en wil de lokale medewerkers en management echt kennen, hiervoor ga je dan ook graag 1 dag per week naar Antwerpen. De rest van de dagen blijf je dicht bij het team en werk je vanuit ons HR service center in Ninove.

In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Payroll Manager.

Profiel

 • Je behaalde een bachelor in een relevante richting (bv. personeelswerk) of volgde een masteropleiding (bv. handelswetenschappen, handelsingenieur, ...). Dit vul je aan met een (payroll) werk of stage-ervaring. LLBG engageert zich om jouw payroll kennis aan te vullen met de nodige (externe) payroll opleidingen.
 • Je bent iemand die een impactvolle bijdrage wil leveren aan een onderneming door jouw inzichten rond digitalisering, efficiëntie en procesmatig denken te introduceren en jezelf bij te scholen.
 • Je hebt een basiskennis van de Belgische sociale wetgeving is en je wil je hierin verder verdiepen.
 • Je werkt graag in team en je onderhoudt vlot contacten met verschillente interne en externe stakeholder. Je bent in alles wat je doet sterk servicegericht en proactief.
 • Je bent analytisch sterk, stressbestendig, nauwkeurig en je houdt ervan om ideeën en nieuwe processen te delen en samen met collega’s te bouwen aan structurele oplossingen, die zorgen voor een efficïëntere manier van werken en verbeterde processen.
 • Verder ben je diplomatisch ingesteld en weet je confidentieel om te gaan met allerhande informatie die je vanuit je rol verkrijgt.
 • Je kan goed overweg met MS Office (word en excel). Kennis van SAP HR en het payroll systeem e-Blox is een extra troef, maar geen must.
 • Naast een perfecte kennis Nederlands, kan je je ook vlot uitdrukken in het Frans en/of het Engels

Aanbod

La Lorraine Bakery Group is een stabiel én gezond bedrijf. Je komt terecht in een middelgroot HR team met fijne en enthousiaste collega’s. Wij voorzien een intensieve externe payroll opleiding en ook jouw collega’s ondersteunen jou in bedrijfsspecifieke informatie. In deze rol zal je een essentiële schakel zijn om onze payroll processen en systemen van de toekomst kader te geven. Kortom dit is een functie waarin je ruimte krijgt om vernieuwing te brengen en je stempel te drukken op de onderneming. We bieden je in deze functie een marktconform pakket met tal van extra-legale voordelen. De geur van vers brood én het dagelijks proeven van onze producten vormen de kers op de taart. Wil je graag groeien op termijn, dan zal LLBG jou hierin ook ondersteunen.


Zpět na předchozí stranu
Pracovní oblast HR, Nákup, Podpora
Smlouva Smlouva na dobu neurčitou
Rozvrh hodin Den
Přihlaste se na tuto pozici

Sdílejte tuto pozici

Chcete se dozvědět ještě víc? Kontaktujte nás!

"Jak probíhá výběrové řízení?

K dispozici je vám náš zkušený personalista, který vám poskytne informace o našich volných pracovních pozicích, jak specializovaných, tak manažerských, a také vás provede výběrovým řízením. Kroky, kterými projdete během výběrového řízení, jsou u různých pozic odlišné. Po pohovoru s personalistou a po pohovoru s manažerem může následovat např. osobnostní dotazník nebo návštěva assessment centra.

U La Lorraine Bakery Group neděláme žádné rozdíly mezi lidmi podle věku, pohlaví, kultury, sociálního původu, náboženství. Ať jste kdokoliv, u nás stojí vše na nadšení , nasazení, vzájemném respektu a talentu. Máte zájem o tuto pozici? Neváhejte tedy a přihlaste se!"