Payroll Specialist

Functie

 • In deze expertenrol ben je verantwoordelijk voor de volledige salaris- en personeelsadministratie van alle werknemers van twee productievestigingen in Antwerpen (Merksem en Schoten) en van onze transportorganisatie (PC 220/118.01/118.03/140.03). In samenwerking met ons sociaal secretariaat (SD Worx) zorg je voor een tijdige en correcte loonverwerking.
 • Als SPOC ben je het eerste aanspreekpunt voor alle aanvragen van werknemers en management betreffende payroll, benefits, sociale wetgeving, loopbaanonderbreking, pensioen, groeps- en hospitalisatieverzekering,… en dit op een efficiënte en professionele manier. Je zorgt ook voor een goede opvolging en afronding van alle payroll gerelateerde taken voor de vestigingen waarvoor je verantwoordelijk bent.
 • De dagelijkse administratieve verwerking van de personeelsinformatie en het beheren van de HR-softwaretools voor de nodige rapportages/output behoren ook tot je takenpakket.
 • Je zal een belangrijke rol spelen in diverse projecten zoals het implementeren van nieuwe HR-tools, sociale verkiezingen, het beheer en de analyse van HR-cijfers, enz. en neemt in bepaalde site-overkoepelende changeprojecten een coördinerende rol op. Je behandelt ook complexere dossiers met financiële implicaties zoals loonsimulaties, loonkostanalyses ,…
 • Je onderhoudt een vlot contact met de dossierbeheerder van het sociaal secretariaat SD Worx en werkt in eBlox. Daarnaast fungeer je ook als back-up van jouw payroll-collega’s die verantwoordelijk zijn voor onze andere sites.
 • Om met jouw interne klanten voldoende te kunnen connecteren, zal je 1 dag per week fysiek aanwezig zijn in één van je Antwerpse sites. De rest van de dagen werk je vanuit ons shared service center in Ninove.

In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Payroll Manager.

Profiel

 • Je behaalde minimum een bachelor in een relevante richting (bv. personeelswerk) en je beschikt over een ruime payroll-expertise (> 5 jaar). Ervaring met payroll van een productiebedrijf is een must en je bent in staat om complexere payroll dossiers te behandelen.
 • Een grondige kennis van de Belgische sociale wetgeving is noodzakelijk.
 • Je bent analytisch sterk, stressbestendig, nauwkeurig en je houdt ervan om nieuwe ideeën te delen en samen met collega’s mee te bouwen aan structurele oplossingen.
 • Je bezit de vaardigheid om procesmatig te denken en bent in staat om vanuit jouw expertise hierin doordacht advies te geven, hetwelke je ook daadwerkelijk kan omzetten in een efficïëntere manier van werken en verbeterde processen.
 • Verder ben je diplomatisch ingesteld en weet je confidentieel om te gaan met allerhande informatie die je vanuit je rol verkrijgt.
 • Je kan goed overweg met MS Office (word en excel). Kennis van SAP HR en het payroll systeem e-Blox is een extra troef.
 • Naast een perfecte kennis Nederlands, kan je je ook vlot uitdrukken in het Frans en het Engels

Aanbod

La Lorraine Bakery Group is een stabiel én gezond bedrijf. Je komt terecht in een middelgroot HR team met fijne en enthousiaste collega’s. In deze rol zal je een essentiële rol spelen in het payroll team. De geur van vers brood én het proeven van onze producten vormen de kers op de taart.

 


Zpět na předchozí stranu
Pracovní oblast HR, Nákup, Podpora
Smlouva Smlouva na dobu neurčitou
Rozvrh hodin Den
Přihlaste se na tuto pozici

Sdílejte tuto pozici

Chcete se dozvědět ještě víc? Kontaktujte nás!

"Jak probíhá výběrové řízení?

K dispozici je vám náš zkušený personalista, který vám poskytne informace o našich volných pracovních pozicích, jak specializovaných, tak manažerských, a také vás provede výběrovým řízením. Kroky, kterými projdete během výběrového řízení, jsou u různých pozic odlišné. Po pohovoru s personalistou a po pohovoru s manažerem může následovat např. osobnostní dotazník nebo návštěva assessment centra.

U La Lorraine Bakery Group neděláme žádné rozdíly mezi lidmi podle věku, pohlaví, kultury, sociálního původu, náboženství. Ať jste kdokoliv, u nás stojí vše na nadšení , nasazení, vzájemném respektu a talentu. Máte zájem o tuto pozici? Neváhejte tedy a přihlaste se!"