Payroll Specialist

Jouw functie:

Als Payroll Specialist ben je verantwoordelijk voor de volledige salaris- en personeelsadministratie van alle werknemers (zowel arbeiders als bedienden) van een aantal van onze La Lorraine productieplants in Vlaanderen (PC220/118.03/140.03). In samenwerking met ons sociaal secretariaat (SD Worx) zorg je voor een tijdige en correcte loonverwerking.

Als SPOC ben je het eerste aanspreekpunt voor alle aanvragen van werknemers en management betreffende payroll, benefits, sociale wetgeving, loopbaanonderbreking, pensioen, groeps- en hospitalisatieverzekering,… en dit op een efficiënte en professionele manier. Je zorgt ook voor een goede opvolging en afronding van alle payroll gerelateerde taken, en gebruikt hiervoor optimaal de beschikbare HR-softwaretools.

Je bent daarnaast verantwoordelijk voor een correcte verwerking van de payroll van enkele buitenlandse dossiers waaronder onze verkoop entiteiten in Nederland, Finland, Duitsland etc. waar ook hier telkens samengewerkt wordt met een lokaal sociaal secretariaat.

Je onderhoudt een vlot contact met de dossierbeheerder van het sociaal secretariaat SD Worx en werkt in eBlox. Daarnaast fungeer je als back-up van jouw payroll-collega’s die verantwoordelijk zijn voor onze andere sites. Zij zullen ook als back-up ondersteuning geven aan jouw dossiers.

Om met jouw interne klanten voldoende te kunnen connecteren, zal je 1 dag per week fysiek aanwezig zijn in één van onze sites. De rest van de dagen werk je vanuit ons shared service center in Ninove. In deze rol rapporteer je aan de Payroll Manager.

Jouw profiel:

 • Je behaalde minimum een bachelor-diploma in een relevante richting (bv. personeelswerk). Een eerste werkervaring binnen eenzelfde rol is een must.
 • Een grondige kennis van de Belgische sociale wetgeving is noodzakelijk.
 • Je werkt graag in team en je onderhoudt vlot contacten met verschillende interne en externe partijen. Je bent in alles wat je doet sterk servicegericht en proactief.
 • Je bent analytisch sterk, stressbestendig, nauwkeurig en je houdt ervan om nieuwe ideeën te delen en samen met collega’s mee te bouwen aan structurele oplossingen.
 • Je bent flexibel en kan vlot om met een dynamische en organisatie die continu in verandering is.
 • Verder ben je diplomatisch ingesteld en weet je confidentieel om te gaan met allerhande informatie die je vanuit je rol verkrijgt.
 • Je kan goed overweg met MS Office (word en excel). Kennis van SAP HR en het payroll systeem e-Blox is een extra troef.
 • Naast een perfecte kennis Nederlands, kan je je ook vlot uitdrukken in het Frans en/of Engels.

Ons aanbod:

 • Je komt terecht in een groeiend Belgisch familiebedrijf actief in de Europese bakkerijsector.
 • Elke dag produceren en verkopen meer dan 4.000 enthousiaste collega’s hoogwaardige bakkerijproducten aan consumenten, supermarkten en de cateringbranche. Dit is een unieke kans om te werken binnen een bedrijf met een sterke visie, dat blijft groeien en innoveren in topproducten.
 • In onze organisatie wordt ondernemerschap sterk geapprecieerd en is er ruimte om zelf initiatief te nemen.
 • Je komt terecht in een groot HR team van gedreven en enthousiaste collega’s, die graag hun kennis delen en jou helpen (door)groeien en ontwikkelen. Onze LLBG Academy ondersteunt en ontwikkelt onze medewerkers via allerlei opleidingsinitiatieven. Door ieders talent en expertise verder te ontwikkelen, kunnen we allemaal de beste versie van onszelf worden.
 • Je maakt deel uit van een organisatie met sterke groei-ambities die ook zijn verantwoordelijkheid wil opnemen voor het milieu en de samenleving. We doen er alles aan om aan de hedendaagse verwachtingen te voldoen op een duurzame manier, met onze toekomstige generaties in het achterhoofd.
 • We hechten veel waarde aan onze medewerkers en investeren in een gelukkige werkomgeving via verschillende initiatieven zoals: sport- en wellbeing activiteiten, respect voor worklife balance door 1 dag/week thuiswerk en flexibele werktijden.
 • In deze functie geniet je van een interessant financieel pakket inclusief maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering, aangevuld met 30 vakantiedagen die vrij in te plannen zijn.
 • Onze producten staan centraal en je kan dagelijks letterlijk onze passie proeven.

Ontmoet je graag al je nieuwe collega’s? Bezoek deze link en ze vertellen je graag meer over hun job en passie of contacteer ons rechtstreeks voor een babbel!


Zpět na předchozí stranu
Pracovní oblast HR, Nákup, Podpora
Smlouva Smlouva na dobu neurčitou
Rozvrh hodin Den
Přihlaste se na tuto pozici

Sdílejte tuto pozici

Chcete se dozvědět ještě víc? Kontaktujte nás!

"Jak probíhá výběrové řízení?

K dispozici je vám náš zkušený personalista, který vám poskytne informace o našich volných pracovních pozicích, jak specializovaných, tak manažerských, a také vás provede výběrovým řízením. Kroky, kterými projdete během výběrového řízení, jsou u různých pozic odlišné. Po pohovoru s personalistou a po pohovoru s manažerem může následovat např. osobnostní dotazník nebo návštěva assessment centra.

U La Lorraine Bakery Group neděláme žádné rozdíly mezi lidmi podle věku, pohlaví, kultury, sociálního původu, náboženství. Ať jste kdokoliv, u nás stojí vše na nadšení , nasazení, vzájemném respektu a talentu. Máte zájem o tuto pozici? Neváhejte tedy a přihlaste se!"