Plant Controller

La Lorraine Bakery Group is op zoek naar een Plant Controller voor onze drie Vlaamse sites (Ninove, Oostende en Antwerpen) die dagelijks de verse toeleveringen van brood, viennoiserie en patisserie voorziet in Vlaanderen.

Je neemt de rol op als business partner van de plant manager met als doelstelling bij te dragen op het vlak van efficiëntie en winstgevendheid en de plant te ondersteunen bij opbouw van budgetten en de periodieke rapportering van de resultaten met de bijhorende nodige inzichten.

Je zal hiervoor in nauw contact staan met de plant manager en productiemanagers van de sites. Bijkomend wordt je bijgestaan door de andere Belgische plant controllers en de Business Unit Controller van de Vers divisie.

Jouw functie:

 • Je draagt verantwoordelijkheid over de correcte analytische rapportering van het maandelijkse financiële resultaat van de plant.
 • Je komt op basis van jouw analyses tot duidelijke rapporteringen, aanbevelingen en verbeteringen. Je neemt op die manier je rol op als echte business partner van het Management.
 • Je bent de drijvende kracht achter de plannings- en budgetteringscycli binnen de drie Vlaamse sites.
 • Je begeleidt de opmaak van business cases rond investeringen en je volgt ook de nacalculatie op van de voorspelde ROIs.

In deze rol rapporteer je rechtstreeks aan de business unit controller Vers

Jouw profiel:

 • Je beschikt over een Master opleiding in een economische richting en kan minstens 3 jaar relevante informatie voorleggen.
 • Je bent sterk analytisch ingesteld waardoor je details van de essentie kan onderscheiden zonder het overzicht te verliezen.
 • Je hebt een ‘can-do’ attitude en bent zeer leergierig. Daarnaast deins je er niet voor terug bestaande processen in vraag te stellen en continue op zoek te gaan naar verbeteringen.
 • Je kunt vlot overweg met Excel en andere office tools. Kennis van SAP is een plus.
 • Je hanteert een vlotte en transparante communicatiestijl. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Kennis van het Frans is een pluspunt.
 • Je bent stressbestendig en streeft ernaar onze interne deadlines te behalen.

Ons aanbod:

 • Je start bij een groeibedrijf, waar innovatie centraal staat en ondernemerschap gewaardeerd wordt
 • Je komt terecht in een jong controlling team waar constructiviteit en een open sfeer hoog in het vaandel gedragen worden.
 • Je zal in jouw day-to-day functie continu met verschillende departementen in contact staan (Controlling, New Product Development team, Productie teams, Plant manager) waarbij je ruimte krijgt om je eigen accenten te leggen en LLBG te ondersteunen in hun ambitieuze plannen voor de toekomst.
 • Je werkt hoofdzakelijk vanuit ons kantoor te Ninove dat gemakkelijk en filevrij bereikbaar is.

Voor deze vacature werken wij exclusief samen met onze selectiepartner Robert Half. Zij zullen uw kandidatuur verder behandelen.


Zpět na předchozí stranu
Pracovní oblast Finance a právo / HR, Nákup, Podpora
Smlouva Smlouva na dobu neurčitou
Rozvrh hodin Den
Přihlaste se na tuto pozici

Sdílejte tuto pozici

Chcete se dozvědět ještě víc? Kontaktujte nás!

"Jak probíhá výběrové řízení?

K dispozici je vám náš zkušený personalista, který vám poskytne informace o našich volných pracovních pozicích, jak specializovaných, tak manažerských, a také vás provede výběrovým řízením. Kroky, kterými projdete během výběrového řízení, jsou u různých pozic odlišné. Po pohovoru s personalistou a po pohovoru s manažerem může následovat např. osobnostní dotazník nebo návštěva assessment centra.

U La Lorraine Bakery Group neděláme žádné rozdíly mezi lidmi podle věku, pohlaví, kultury, sociálního původu, náboženství. Ať jste kdokoliv, u nás stojí vše na nadšení , nasazení, vzájemném respektu a talentu. Máte zájem o tuto pozici? Neváhejte tedy a přihlaste se!"