Production Engineer

Jouw functie :

Als Productie Ingenieur ben je een belangrijke schakel om op (middel)lange termijn mee richting te geven aan de technische onderbouwing van onze productieprocessen. Dankzij jouw ondersteuning lopen deze processen efficiënt, zijn onze medewerkers voldoende opgeleid aan de hand van gebruikshandleidingen en training, en is er een vlotte en transparante communicatie tussen technische dienst en productie. Dit alles met de intentie om eventuele stilstanden te vermijden en een zo efficiënte mogelijke productie te realiseren.

 • Op basis van de tool Objective, aan de hand van storingsrapporten en in samenspraak met de productiemanagers bepaal je doelstellingen en prioriteiten voor de opvolging van onze technische machines/installaties. Je bouwt mee aan de (middel)lange termijnvisie wat betreft de technische aspecten van productie.
 • Je vormt de schakel tussen productie en technische dienst, waarbij je verantwoordelijk bent voor de opvolging en rapportage van de technische stilstanden in productie. Je houdt nauw contact met productiemedewerkers en technische dienst en je hebt ten allen tijde kennis van de stand van zaken en de technische impact op productie. Door jouw nauwgezette opvolging en vlotte communicatie tussen stakeholders (technische dienst en productiemedewerkers, …) hou je iedereen op de hoogte over de status van een incident of project en streef je hierdoor naar een beperkte technische impact op productie.
 • Je maakt gebuikershandleidingen en documentatie van relevante technische info op voor de machines/installaties in productie, dit met het doel al onze medewerkers zo goed mogelijk op te leiden en informeren. Alsook zorg je voor de eerstelijnsopleiding naar de meestergasten en technoloog of andere medewerkers.
 • Opmaak en up to date houden van een opleidingsmatrix voor alle medewerkers in productie, waarbij je periodiek zal evalueren wie welke opleiding kan of moet krijgen ter aanvulling van zijn/haar competenties. De organisatie van deze opleidingen gebeurt door jezelf en/of de (project)meestergast. Het doel is al onze medewerkers zo goed mogelijk op te leiden.
 • Je zorgt voor Rapportage OEE – productie rendementen vanuit Objective.
 • Tevens ben je verantwoordelijk voor de opvolging van nieuwe technische projecten/machines, zodat je kennis kan opbouwen vanaf de start en kan integreren in bovenstaande initiatieven.
 • Verder is er ook opvolging van van specifieke (technische) topics binnen productie zoals (Doos)label printers in productie/proefbakkerij: technische foutmeldingen, wisselstukken, bestellingen, enz … )

In deze rol rapporteer je aan de Productie Manager Bakkerij en de Productie Manager Patisserie.

Jouw profiel :

 • Je bezit een Bachelor of Master diploma, bij voorkeur binnen een voedings- of technische gerelateerde richting.
 • Je hebt interesse in voeding en combineert dit met een sterke interesse in een technische productieomgeving. Idealiter heb je minstens drie jaar relevante werkervaring in een productieomgeving waardoor je inzicht hebt in productieprocessen. Onze machinepark is zeer specifiek, maar we zorgen voor een grondige opleiding.
 • Je bent een verbindende schakel tussen verschillende profielen op elke niveau van de organisatie. Je krijgt energie van het connecteren met collega’s en stakeholders op een lijn te krijgen.
 • De nodige verantwoordelijkheid opnemen binnen een productie-omgeving van dagverse producten is voor jou de gedroomde uitdaging.
 • Je bent organisatorisch sterk en sterk zelfstandig om prioriteiten te stellen.

Ons aanbod :

Een uitdagende functie met de nodige verantwoordelijkheid binnen een stabiel en sterk groeiend familiebedrijf. Je kan zelf de invulling van de rol nog vorm geven en jouw verantwoordelijkheden kunnen nog groeien. We voorzien hiervoor een doorgedreven on-the-job opleiding. Aangezien je dichtbij het product en de productie staat, is dit de ideale job voor iemand met een hands on mentaliteit. Tegelijkertijd bouw je mee aan onze toekomst en de (middel)langetermijnplannen van LLBG.


Zpět na předchozí stranu
Pracovní oblast Výroba a provoz závodu
Smlouva Smlouva na dobu neurčitou
Rozvrh hodin Den
Přihlaste se na tuto pozici

Sdílejte tuto pozici

Chcete se dozvědět ještě víc? Kontaktujte nás!

"Jak probíhá výběrové řízení?

K dispozici je vám náš zkušený personalista, který vám poskytne informace o našich volných pracovních pozicích, jak specializovaných, tak manažerských, a také vás provede výběrovým řízením. Kroky, kterými projdete během výběrového řízení, jsou u různých pozic odlišné. Po pohovoru s personalistou a po pohovoru s manažerem může následovat např. osobnostní dotazník nebo návštěva assessment centra.

U La Lorraine Bakery Group neděláme žádné rozdíly mezi lidmi podle věku, pohlaví, kultury, sociálního původu, náboženství. Ať jste kdokoliv, u nás stojí vše na nadšení , nasazení, vzájemném respektu a talentu. Máte zájem o tuto pozici? Neváhejte tedy a přihlaste se!"