Supply Chain Specialist

Als Supply Chain Specialist, ben je samen met je collega verantwoordelijk voor de juiste informatie van onze klant naar onze productie. Als team sta je in voor het verzorgen van de juiste master data in het SAP systeem, alsook de productieplanning.

Jouw functie

Om onze verse brood- en patisserieproducten dagelijks te produceren en juist bij de klanten te krijgen, ben je als Supply Chain Specialist de schakel tot succes. Om alle diensten van de juiste informatie te voorzien, bestaat je job uit drie grote delen:

 • Beheer van de artikels in ons SAP systeem: je maakt nieuwe artikels aan, wijzigt die bij veranderingen (beschikbaarheid, producerende site,…) en staat in voor het opvolgen en aanpassen van promoties en prijzen.
 • Administratieve opvolging van de productieorders: nadat ons customer service team de bestellingen van de klanten heeft ontvangen, zorg jij voor de omschakeling van deze bestellingen naar productieorders.
 • Aanspreekpunt voor verschillende diensten: je werkt samen met ons customer service departement, maar ook met sales en productie ter ondersteuning van een zo vlot mogelijke werking. Indien nodig, voorzie je ze van de nodige data en rapportages uit het systeem.

Je rapporteert rechtstreeks aan de Supply Chain Manager. Aangezien we werken met dagverse producten werk je ook 1 op 3 zaterdag in een beurtrolsysteem, zodat ook voor het weekend de productieplanning kan worden gewaarborgd.

Jouw profiel

In de rol van Supply Chain Specialist werk je dagelijks met data en planning, maar gebruik je ook je communicatieve vaardigheden om samen te werken met de verschillende diensten. Je verplaatst je ook regelmatig naar 1 van onze sites in België bij de opvolging van bepaalde verbeteringsprojecten.

Verder beschik je over:

 • Zeer goede kennis van excel, kennis van SAP is zeker een troef.
 • Zeer goed Nederlands en goede basis Frans om ook een goede communicatie met onze sites in Wallonië te onderhouden.
 • Met je bachelor of master heb je de juiste expertise in productieplanning opgebouwd.

Ons aanbod

Als Supply Chain Specialist ben je de schakel tussen de klant en de productie om onze kwaliteitsvolle en verse producten tijdig bij de klant de krijgen! Dit doe je in een bedrijf met sterke groei-ambities, maar wel op een duurzame manier, want als familiebedrijf hebben we ook altijd de toekomstige generaties in het achterhoofd.

Wat je als werknemer bij LLBG nog kan verwachten:

 • Onze LLBG Academy, die onze medewerkers ondersteunt via verschillende opleidingsintiatieven, want het (door)groeien van onze medewerkers vinden we belangrijk.
 • De mogelijkheid om dagelijks onze producten vers uit de oven te proeven
 • Wekelijks werk je 39u40min, waardoor je op 30 vakantiedagen per jaar vrij kan opnemen
 • De mogelijkheid op 1 dag per week van thuis te werken
 • Een mooi brutoloon, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, GSM en abonnement, laptop.

Zpět na předchozí stranu
Pracovní oblast Skladování, přeprava a dodavatelský řetězec
Smlouva Smlouva na dobu neurčitou
Rozvrh hodin Den
Přihlaste se na tuto pozici

Sdílejte tuto pozici

"Jak probíhá výběrové řízení?

K dispozici je vám náš zkušený personalista, který vám poskytne informace o našich volných pracovních pozicích, jak specializovaných, tak manažerských, a také vás provede výběrovým řízením. Kroky, kterými projdete během výběrového řízení, jsou u různých pozic odlišné. Po pohovoru s personalistou a po pohovoru s manažerem může následovat např. osobnostní dotazník nebo návštěva assessment centra.

U La Lorraine Bakery Group neděláme žádné rozdíly mezi lidmi podle věku, pohlaví, kultury, sociálního původu, náboženství. Ať jste kdokoliv, u nás stojí vše na nadšení , nasazení, vzájemném respektu a talentu. Máte zájem o tuto pozici? Neváhejte tedy a přihlaste se!"