Talent Acquisition & Learning&Development Specialist (arbeiders)

Als Talent Acquisition & L&D Specialist ben je verantwoordelijk voor de instroom en het warm onthaal van onze medewerkers en werk je mee aan de retentie binnen onze jobdomeinen Technical Service & Engineering en Production & Plant Operations, voor een aantal verschillende sites in België. Daarnaast werk je specifiek voor jouw functiedomeinen mee initiatieven en projecten uit rond employer branding, onboarding, learning & development etc.

Jouw Functie

Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op 3 deelgebieden :

1) Je draagt samen met de Plant Managers de eindverantwoordelijkheid over de rekrutering van onze productiemedewerkers met een specifieke focus op techniekers en chauffeurs C/CE. De nadruk voor deze profielen ligt op vaste aanwerving :

 • Je versterkt op een creatieve manier onze aantrekkingskracht voor deze profielen, waarbij je gestimuleerd wordt in out-of-the-box initiatieven. Je vormt de brug tussen de plant management teams en onze rekruteringspartners. Je neemt actief deel aan het rekruteringsproces, zo zal je hierbij de testing en evaluatie voor onze blue collars opvolgen en constant bijsturen waar nodig. Je zal de lokale Plant Organisatie hieromtrent dus coachen en inspireren.
 • Hiervoor verzorg je de dagelijkse opvolging en aansturing van onze hoofdleverancier voor onze uitzendkrachten en van andere partners en zie je erop toe dat de communicatie langs beide kanten zo efficiënt mogelijk verloopt. Je coördineert productiemeetings met die partners, zoekt structurele oplossingen voor uitdagingen en zorgt ervoor dat de afspraken nauw worden opgevolgd. Je zorgt ook voor rapporteringen hieromtrent.

2) Je bent de Talent Acquisition ambassadeur voor deze jobdomeinen en werkt specifieke, inspirerende rekruteringsinitiatieven uit samen met onze Communications Specialist. Verder geef je als expert in jouw domein ook input voor onze algemene rekruteringskalender. Je staat mee in voor het organiseren van job events, zowel intern als extern. Je onderzoekt en test alternatieve en creatieve instroomkanalen en houdt de vinger aan de pols van wat er hieromtrent op de markt beweegt. Je zorgt voor het opzetten van campus recruitment, het begeleiden van stages en het (her) activeren van duaal leren etc.

3) In kaart brengen van de ontwikkeling- en opleidingsnoden van onze medewerkers en het stimuleren van een learning cultuur. Samen met je collega’s bouw je verder aan :

 • De organisatie, coördinatie en ontwikkeling van training, met voorop de wettelijk verplichte opleidingen.Hiervoor zal je in de Plant Organisatie jouw lokalen aanspreekpunten hebben.
 • De opvolging en analyse van de effectiviteit van opleidingen. Je houdt onze opleidingsdatabase up-to-date en je past programma’s aan indien nodig.
 • De monitoring van het opleidingsbudget. Je bent ook mede verantwoordelijk voor de subsidieaanvragen.
 • De zoektocht naar de beste methodieken voor een gevarieerd opleidingsaanbod via gemixte leertrajecten zoals on-the-job training, e-learning, coaching etc, toegespitst op jouw doelpubliek

In deze rol rapporteer je aan de Talent Acquisition & Learning&Development Manager voor België.

Jouw profiel

 • Je kan een Master – diploma voorleggen in een menswetenschappelijke richting
 • Je hebt bij voorkeur reeds een gedegen ervaring in het rekruteren van blue collar knelpuntprofielen bv binnen de uitzendsector. Kennis en/of ervaring binnen training en meerbepaald het organiseren van wettelijk verplichte opleidingen, is een voordeel.
 • Een no-nonsense aanpak, open en duidelijke communicatiestijl en dynamisme kenmerken jou.
 • Ons team werkt centraal vanuit onze hoofdzetel in Ninove. Voor deze rol ben je afwisselend ook aanwezig in onze verschillende sites in België (Antwerpen, Alken, Oostende, Barchon, Morlanwelz). Flexibiliteit naar verplaatsing toe is daarom een must.
 • Vanuit je rol ben je in staat verschillende partijen vlot en constructief te laten samenwerken om tot beslissingen en resultaten te komen.
 • Je bent positief ingesteld, komt authentiek over en durft out-of-the-box denken.
 • Verder ben je sterk in het connecteren met anderen en pas je makkelijk je communicatiestijl aan tov verschillende gesprekspartners, culturen en persoonlijkheden.
 • Tot slot heb je een zeer goede kennis van het Nederlands en druk je je vlot uit in het Engels en Frans

Ons aanbod

 • Je wordt verwelkomd door een hecht en gedreven team waar er naast het werk ook tijd wordt gemaakt voor fun.
 • De kans om mee te werken aan de verdere uitbouw van onze rekruteringsinitiatieven en onze totale aantrekkingskracht als werkgever.
 • In deze rol zal je actief bijdragen aan de continue groei van ons bedrijf door het juiste talent aan boord te brengen en onze medewerkers ook te ondersteunen in hun groei.
 • Een manager die je ten volle steunt om je ideeën naar voor te brengen en zaken uit te testen.

Zpět na předchozí stranu
Pracovní oblast HR, Nákup, Podpora
Smlouva Smlouva na dobu neurčitou
Rozvrh hodin Den
Přihlaste se na tuto pozici

Sdílejte tuto pozici

Chcete se dozvědět ještě víc? Kontaktujte nás!

"Jak probíhá výběrové řízení?

K dispozici je vám náš zkušený personalista, který vám poskytne informace o našich volných pracovních pozicích, jak specializovaných, tak manažerských, a také vás provede výběrovým řízením. Kroky, kterými projdete během výběrového řízení, jsou u různých pozic odlišné. Po pohovoru s personalistou a po pohovoru s manažerem může následovat např. osobnostní dotazník nebo návštěva assessment centra.

U La Lorraine Bakery Group neděláme žádné rozdíly mezi lidmi podle věku, pohlaví, kultury, sociálního původu, náboženství. Ať jste kdokoliv, u nás stojí vše na nadšení , nasazení, vzájemném respektu a talentu. Máte zájem o tuto pozici? Neváhejte tedy a přihlaste se!"