Brand Manager Deliway

De Business Unit Store Concepts is verantwoordelijk voor alle franchising en store concepten. De afgelopen 30 jaar bouwden we een sterk franchisenetwerkop van Panos- en Deliway-shops. Zij zijn dé referentie voor een snel ontbijt, lunch of snack, met400 verkooppunten in België, Nederland en Luxemburg.

Als Brand Manager voor Deliway is je missie het vertalen van de merkstrategie in een marketingplan met als doelstelling omzetgroei, verbeterd merkimago & customer experience, evenals de coördinatie en opvolging van de implementatie hiervan. Je kan de rol omschrijven als een soort ‘General Manager’ voor het merk Deliway en La Lorraine, gezien de grote autonomie, brede verantwoordelijkheden en relaties in deze rol.

Jouw functie:

 • Inspireren en mobiliseren van de interne organisatie en externe stakeholders rond de visie van het merk, haar positionering en strategie met als doel consumenten een sterkere en meer impactvolle brand experience te laten ervaren.
 • Dichte samenwerking met interne teams die ook op Deliway werken, zoals een dedicated Field Manager en 2 Store Coaches en het Catman/Product team. Samen met hen zorg je, respectievelijk, voor een operationele implementatie in de winkelpunten; voor een sterke categorievisie en product ontwikkeling specifiek voor Deliway die daarbij hoort.
 • Opzetten van business reviews ter opvolging & analyse van de actuals t.o.v. het marketingplan. Je stuurt in samenwerking met andere afdelingen aan waar nodig.
 • Ontwikkelen, implementeren en evalueren van het communicatieplan doorheen de consumer journey om sales en communicatieobjectieven te bereiken. De focus ligt op winkelpunt beleving. Naar de toekomst toe wordt digitalisering (website, Social Media, Search, Delivery) belangrijker. In samenwerking met interne en externe afdelingen stuur je aan waar nodig.
 • Planning & opvolging van het marketingbudget
 • Pitchen, negotiatie en samenwerken met commerciele partners en hun trade marketer (vb. Danone, Mora...), met als doel implementatie van samenwerkingen op product/ingredient niveau.

Als Brand Manager rapporteer je rechtstreeks aan de Marketing Director.

Jouw profiel:

 • Je hebt een Master diploma op zak, bij voorkeur in een marketinggerelateerde
  studierichting. Je hebt reeds een aantal jaren ervaring in een brand management functie.
 • Je bent een echte Foodie en dus bewust interesse in voeding tijdens je job of in je vrije tijd.
 • Je bent een zelf-starter die, samen met het Deliway team, autonoom opstart, werkt en
  oplevert. Het is geen uitvoerende rol maar een rol met verantwoordelijkheid en initiatief op Deliway, met de line manager om te ondersteunen.
 • Dankzij jouw drive en positivisme slaag je erin om anderen te overtuigen en mee te nemen in het Deliway-verhaal.
 • Je beschikt over commerciele inzicht en een EQ dat je helpt bij interacties omtrent negotiatie en closing the deal. Je hebt het zelfvertrouwen en voldoende extravertie om de
  relatie met je commerciele partners en interne teams op bijna dagelijkse basis, te bespoedigen.
 • Je bent vlot tweetalig Nederlands/Frans.

Ons aanbod:

 • Je komt terecht in een Belgisch familiebedrijf actief in de Europese bakkerijsector.
 • Elke dag produceren en verkopen meer dan 4.000 enthousiaste collega’s hoogwaardige bakkerijproducten aan consumenten, supermarkten en de cateringbranche. Dit is een unieke kans om te werken binnen een bedrijf met een sterke visie, dat blijft groeien en innoveren in topproducten.
 • Je krijgt enorm leuke en tastbare producten in je portfolio en een werkomgeving waar je dagelijks letterlijk kan proeven van je eigen creaties.
 • In onze organisatie wordt ondernemerschap sterk geapprecieerd en is er ruimte om zelf initiatief te nemen.
 • Je komt terecht in een team van gedreven en enthousiaste (internationale) collega’s, die graag hun kennis delen en jou helpen (door)groeien en ontwikkelen. Onze LLBG Academy ondersteunt en ontwikkelt onze medewerkers via allerlei opleidingsinitiatieven. Door ieders talent en expertise verder te ontwikkelen, kunnen we allemaal de beste versie van onszelf worden.
 • Je maakt deel uit van een organisatie met sterke groei-ambities dat ook zijn verantwoordelijkheid wil opnemen voor het milieu en de samenleving. We doen er alles aan om aan de hedendaagse verwachtingen te voldoen op een duurzame manier, met onze toekomstige generaties in het achterhoofd.
 • We hechten veel waarde aan onze medewerkers en investeren in een gelukkige werkomgeving via verschillende initiatieven zoals: sport- en wellbeing activiteiten, respect voor worklife balance met 1 dag thuiswerk/week en flexibele werktijden.
 • In deze functie geniet je van een interessant financieel pakket inclusief maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering, aangevuld met 30 vakantiedagen die vrij in te plannen zijn.

Wróć do poprzedniej strony
Dział Rozwój nowych produktów, marketing i komunikacja
Umowa Umowa na czas nieokreślony
Czas pracy Dzień
Aplikuj

Podziel się tą ofertą

Interesuje Cię ta oferta? Skontaktuj się z nami!

Jak wygląda proces rekrutacji?

Rekrutacją na stanowiska specjalistyczne i kierownicze zajmuje się Dział HR , którego przedstawiciele na bieżaco mogą udzielić Ci informacji dotyczącej Twojego procesu rekrutacyjnego. Kolejne kroki procesu selekcji zależą od stanowiska, na które aplikujesz. Po rozmowach z działem personalnym i z przełożonym możesz dodatkowo zostać poproszony o wypełnienie kwestionariusza osobowości albo udział w assessment center.

W kwestii ofert pracy w działach związanych z produkcją chętnie pomoże Ci, nasz partner do spraw rekrutacji, zajmie się Twoim zgłoszeniem zarówno, jeśli szukasz pracy okresowej, jako pracownik tymczasowy, jak i przy rekrutacji do pracy na czas nieokreślony.

La Lorraine Bakery Group gwarantuje wszystkim równe szanse bez względu na wiek, płeć, kulturę, pochodzenie, religię itd. Kimkolwiek jesteś, u nas liczy się Twoja pasja, aspiracje, wzajemny szacunek i talent. Uważasz, że to stanowisko to coś dla Ciebie? Nie wahaj się, zgłoś swoją kandydaturę!