Continuous Improvement Manager

Maak je graag het verschil? Voel je je thuis tussen de medewerkers in de frontlinie van onze operaties? Dan hebben wij de ideale job voor jou! We bieden je de kans om samen met onze 6 plant management teams een sterke operationele excellence cultuur, ‘world-class’ methodologie en ondersteunende systemen & processen te implementeren. Jouw doel is op een duurzame manier onze operationele teams te versterken om de algemene performantie op de vloer continu te verbeteren.

Jouw functie:

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden in deze rol:

 • Je bent als project manager verantwoordelijk voor de realisatie op de productievloer van onze operational excellence en continuous improvement projecten, in piloot en roll-out, waarin algemene performance in domeinen als efficiëntie, veiligheid en kwaliteit centraal staan
 • Je bent als key-user verantwoordelijk voor de mede-ontwikkeling, training en documentatie van best practices, operationele planning- & productiesystemen en -processen.
 • Je bent als expert verantwoordelijk voor de realisatie van belangrijke veranderingsprojecten en je verwerft daartoe een grondige proces- en systeemkennis, die je in combinatie met je goede communicatieve skills, kan aanwenden om succesvol verbetering te bereiken.

In deze rol rapporteer je aan de Operational Excellence Manager.

Jouw profiel:

 • Je hebt een brede interesse in productie en logistiek, en hebt een basisopleiding genoten in aspecten als productie- en voorraadbeheer, magazijnbeheer. Je hebt minstens een basiskennis van en interesse in lean-management en operational excellence.
 • Je bezit een Master diploma, bij voorkeur Handelsingenieur of gelijkwaardig. Je hebt bij voorkeur 3j werkervaring in projectwerk en het sturen van teams.
 • Je houdt ervan een hands-on maar tevens coördinerende en inspirerende rol te combineren met verdieping in de modernste bedrijfssystemen.
 • Op de vloer het verschil maken door fundamenten te bouwen voor lange termijn verbetering van onze operations is een gedroomde uitdaging voor jou.
 • Je bent organisatorisch sterk en sterk zelfstandig om prioriteiten te stellen.

Ons aanbod:

 • Je komt terecht in een groeiend Belgisch familiebedrijf actief in de Europese bakkerijsector.
 • Elke dag produceren en verkopen meer dan 4.000 enthousiaste collega’s hoogwaardige bakkerijproducten aan consumenten, supermarkten en de cateringbranche. Dit is een unieke kans om te werken binnen een bedrijf met een sterke visie, dat blijft groeien en innoveren in topproducten.
 • In deze rol maak je echt het verschil, je kan project verwezelijken en zelf het resultaat ervan in de praktijk zien
 • Je maakt deel uit van een organisatie met sterke groei-ambities die ook zijn verantwoordelijkheid wil opnemen voor het milieu en de samenleving. We doen er alles aan om aan de hedendaagse verwachtingen te voldoen op een duurzame manier, met onze toekomstige generaties in het achterhoofd.
 • In deze functie geniet je van een interessant financieel pakket inclusief een bedrijfswagen, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering, aangevuld met 30 vakantiedagen die vrij in te plannen zijn.
 • Onze producten staan centraal en je kan dagelijks letterlijk onze passie proeven.

Wróć do poprzedniej strony
Dział Produkcja
Umowa Umowa na czas nieokreślony
Czas pracy Dzień
Aplikuj

Podziel się tą ofertą

Jak wygląda proces rekrutacji?

Rekrutacją na stanowiska specjalistyczne i kierownicze zajmuje się Dział HR , którego przedstawiciele na bieżaco mogą udzielić Ci informacji dotyczącej Twojego procesu rekrutacyjnego. Kolejne kroki procesu selekcji zależą od stanowiska, na które aplikujesz. Po rozmowach z działem personalnym i z przełożonym możesz dodatkowo zostać poproszony o wypełnienie kwestionariusza osobowości albo udział w assessment center.

W kwestii ofert pracy w działach związanych z produkcją chętnie pomoże Ci, nasz partner do spraw rekrutacji, zajmie się Twoim zgłoszeniem zarówno, jeśli szukasz pracy okresowej, jako pracownik tymczasowy, jak i przy rekrutacji do pracy na czas nieokreślony.

La Lorraine Bakery Group gwarantuje wszystkim równe szanse bez względu na wiek, płeć, kulturę, pochodzenie, religię itd. Kimkolwiek jesteś, u nas liczy się Twoja pasja, aspiracje, wzajemny szacunek i talent. Uważasz, że to stanowisko to coś dla Ciebie? Nie wahaj się, zgłoś swoją kandydaturę!