Food Production Technologist - Bakery

Lorraine Bakery Group is de grootste bakkerijgroep van België. In onze site te Erpe-Mere staan we sterk in het professioneel bake-off (diepvries) kanaal en met deze divisie zijn we ook actief in Tsjechië, Polen, Roemenië, Turkije en Rusland.

Daarnaast staat deze site aan het begin van een volledige transformatie, waardoor je vanuit deze functie kan meegroeien en bouwen aan een moderne productieomgeving. Binnen deze transformatie zal in verschillende fases de oude site vervangen worden door een totaal nieuwe en hoogtechnologische omgeving.


Als Food Production Technologist te Erpe-Mere ligt je focus op onze nieuwe geïnstalleerde productielijnen gespecialiseerd in de productie van allerlei diepvries bake-off producten. Je draagt mede de verantwoordelijkheid over de implementatie, testing & continuous improvement van deze lijnen. Je challenget en ondersteunt je collega’s en leidt hen op in de productieprocessen, verbeteringsmethodiek en tools. Tenslotte ondersteun je ook het plant team in de ontwikkeling van nieuwe producten en processen.

Jouw functie:

Jouw taken focussen zich op volgende domeinen:
 • Je zoekt naar best practices met betrekking tot producten en processen, zorgt voor de documentatie ervan (vb. ID cards, PCS, SOP’s) en staat in voor de validatie van veranderingen. Hiervoor werk je nauw samen met het Group Technology Team.
 • Je geeft training aan je collega’s binnen de plant in de toepassing van deze best practices en biedt zo ondersteuning aan productie bij de uitvoering van de verbeteringsmethodiek.
 • Je identificeert complexe en terugkerende problemen door analyse en vindt oplossingen door je eigen kennis/ervaring of door gebruik te maken van een klein multi-disciplinair verbeterteam.
 • Je helpt mee binnen de NPD(New Product Development)-cyclus: gegevens verzamelen die nodig zijn om de eerste stalen te maken, problemen identificeren die moeten worden opgelost om tot een gestroomlijnde productie te komen, de implementatie van veranderingen in processen leiden of ondersteunen, alle instellingen registreren tijdens verschillende tests & goedgekeurde instellingen valideren, overdracht naar productie en kwaliteit
 • Om bovenstaande succesvol te kunnen ondernemen, kan je je kennis over de productieprocessen, ingrediënten en technologie voortdurend bijschaven in één van de andere plants binnen de LLBG Group of bij leveranciers in binnen- of buitenland.

Je rapporteert aan de hoofdtechnoloog en werkt nauw samen met het Group Technology Team, het NPD team en de collega’s van productie, de technische dienst en kwaliteit.

Jouw profiel:

 • Je hebt een Masterdiploma in een voedingsgerelateerde studie behaald (type industrieel ingenieur voedingsindustrie of bio-ingenieur).
 • Je hebt werkervaring in een (voedings)productieomgeving of je bent recent afgestudeerd.
 • Je beschikt over een hands on mentaliteit en we vinden jou ook regelmatig op de werkvloer.
 • Verder ben je sterk analytisch en praktisch ingesteld en weet je op een gestructureerde wijze tot passende oplossingen te komen.
 • Je houdt ervan kennis te delen.
 • Je bent sterk in communicatie op alle niveaus en consequent in het eigen handelen.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, kennis van Frans is een pluspunt.

Ons aanbod:

 • Je komt terecht in een Belgisch familiebedrijf actief in de Europese bakkerijsector.
 • Elke dag produceren en verkopen meer dan 4.000 enthousiaste collega’s hoogwaardige bakkerijproducten aan consumenten, supermarkten en de cateringbranche. Dit is een unieke kans om te werken binnen een bedrijf met een sterke visie, dat blijft groeien en innoveren in topproducten.
 • Het is een boeiende en gevarieerde functie met de mogelijkheid om zelf accenten te leggen en de toekomst van deze site richting te geven. Je komt dagelijks in contact met onze producten en werkt actief mee aan de groei van onze organisatie en de op- en uitbouw van onze nieuwe productielijnen
 • Je komt terecht in een team van gedreven en enthousiaste (internationale) collega’s, die graag hun kennis delen en jou helpen (door)groeien en ontwikkelen. Onze LLBG Academy ondersteunt en ontwikkelt onze medewerkers via allerlei opleidingsinitiatieven. Door ieders talent en expertise verder te ontwikkelen, kunnen we allemaal de beste versie van onszelf worden.
 • Het is een boeiende en gevarieerde functie met de mogelijkheid om zelf accenten te leggen en de toekomst van deze site richting te geven.
 • Je maakt deel uit van een organisatie met sterke groei-ambities dat ook zijn verantwoordelijkheid wil opnemen voor het milieu en de samenleving. We doen er alles aan om aan de hedendaagse verwachtingen te voldoen op een duurzame manier, met onze toekomstige generaties in het achterhoofd.
 • We hechten veel waarde aan onze medewerkers en investeren in een gelukkige werkomgeving via verschillende initiatieven zoals: sport- en wellbeing activiteiten, respect voor worklife balance met 1 dag thuiswerk/week en flexibele werktijden.
 • In deze functie geniet je van een interessant financieel pakket inclusief bedrijfswagen, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering, aangevuld met 30 vakantiedagen die vrij in te plannen zijn.
 • Onze producten staan centraal en je kan dagelijks letterlijk onze passie proeven.

Ontmoet je graag al je nieuwe collega’s? Bezoek deze link en ze vertellen je graag meer over hun job en passie.


Wróć do poprzedniej strony
Dział Jakość i Technologia
Umowa Umowa na czas nieokreślony
Czas pracy Dzień
Aplikuj

Podziel się tą ofertą

Interesuje Cię ta oferta? Skontaktuj się z nami!

Jak wygląda proces rekrutacji?

Rekrutacją na stanowiska specjalistyczne i kierownicze zajmuje się Dział HR , którego przedstawiciele na bieżaco mogą udzielić Ci informacji dotyczącej Twojego procesu rekrutacyjnego. Kolejne kroki procesu selekcji zależą od stanowiska, na które aplikujesz. Po rozmowach z działem personalnym i z przełożonym możesz dodatkowo zostać poproszony o wypełnienie kwestionariusza osobowości albo udział w assessment center.

W kwestii ofert pracy w działach związanych z produkcją chętnie pomoże Ci, nasz partner do spraw rekrutacji, zajmie się Twoim zgłoszeniem zarówno, jeśli szukasz pracy okresowej, jako pracownik tymczasowy, jak i przy rekrutacji do pracy na czas nieokreślony.

La Lorraine Bakery Group gwarantuje wszystkim równe szanse bez względu na wiek, płeć, kulturę, pochodzenie, religię itd. Kimkolwiek jesteś, u nas liczy się Twoja pasja, aspiracje, wzajemny szacunek i talent. Uważasz, że to stanowisko to coś dla Ciebie? Nie wahaj się, zgłoś swoją kandydaturę!