Group HRIS Specialist

In het kader van een zwangerschapsvervanging zijn wij momenteel op zoek naar een tijdelijke collega. Deze vervanging start in juli 2021 en loopt voor een periode van 6 maand. Exacte startdatum is in onderling overleg te bepalen.

Functie

Als Group HRIS ben je een belangrijke schakel om mee richting te geven aan de HR-systemen van La Lorraine Bakery Group, dit zowel voor onze Belgische als buitenlandse sites. Dankzij jouw gerichte analyses, kennis van HR-systemen, en jouw vlotte samenwerking met IT slagen we er in om efficiënte processen en systemen op te zetten die de volledige organisatie ondersteunen.

 • Als Group HRIS Specialist ben je binnen HR het centrale aanspreekpunt voor het management en de lokale key users en zorg je dat de dagdagelijkse operaties en continuïteit van de systemen worden gegarandeerd. (De payroll systemen (outsourced) vallen onder de verantwoordelijkheid van de Country HR Payroll Managers.)
 • De belangrijkste HRIS domeinen zijn: Employee Data (in SAP HR), OM & Position Management, Access Control, Time Management, Recruiting, Learning, HR Analytics, HR Finance, ...
 • De Group HRIS Specialist werkt enerzijds projectmatig (aan meerdere projecten en/of sites tegelijk), maar heeft anderzijds ook een continue rol van systeemonderhoud en –bewaking (kleinere aanpassingen na oplevering van project). Voorbeelden van potentiële projecten kunnen o.a.de volgende zijn: implementatie van een nieuw tijdsregistratiesysteem en large scale migratie van HR masterdata.
 • Deze functie moet de operationele noden en vereisten van de HR-afdeling vertalen in duidelijke, systeemtechnische vereisten (o.a. in SAP HR en SuccessFactors). Het is belangrijk dat deze functie voldoende kritisch is t.o.v. de gestelde vragen en goed analyseert wat de beste oplossing is voor alle partijen met het oog op efficiëntie (datamanagement) en bewaking van de ruimere samenhang van gegevens en processen. Deze vereisten worden omgezet in technische aanpassingen en worden via projectmatige aanpak opgeleverd door IT.
 • De Group HRIS Specialist zal vervolgens de door IT uitgewerkte oplossing grondig testen. De samenwerking met de IT business analisten is dus cruciaal en zorgt ervoor dat IT de noden van HR goed begrijpt en correct vertaalt in systeemtechnische aanpassingen. IT staat tevens in voor de keuze van en contacten met externe providers
 • Daarnaast is er vanzelfsprekend een nauwe samenwerking met de verschillende HR Managers (CHRO, Country HR Managers, Country HR Payroll Managers, Group Comp&Ben en Group Talent & Development Manager) waarbij de HRIS Specialist de lokale organisatie begeleidt en stuurt in de change.
 • De HRIS Specialist is operationeel verantwoordelijk voor het beheer en onderhouden van de organisatiestructuur in SAP HR en het uitvoeren van de Group HR KPI rapportering tot deze geautomatiseerd is.

In deze rol rapporteer je aan de Group Performance & Talent Development Manager.

Profiel:

 • Je bezit een Master diploma
 • Je beschikt over 3 – 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie en hebt een sterke affiniteit met HR
 • Je spreekt Nederlands en kan vlot communiceren in het Engels en Frans
 • Je hebt kennis van HR Information Systems (o.a. SAP HR/SuccessFactors en 1 of meerdere tijdsregistratiesystemen)
 • Sterk in analytisch en procesgericht denken met focus op problem solving
 • Je bent organisatorisch sterk en sterk zelfstandig om prioriteiten te stellen en projecten te leiden.

Aanbod:

Je komt terecht in een middelgroot hecht HR team in een sterk groeiend familiebedrijf. Er komen snel nieuwe landen en entiteiten bij die elk voor hun uitdaging zorgen. De HR-systemen en processen zijn nog niet matuur dus je kan zelf nog zaken opzetten en ontwikkelen. Een ideale uitdaging voor wie graag zijn tanden zet in het vertalen van de HR noden in processen en systemen!


Wróć do poprzedniej strony
Dział Technologia Informacyjna (IT)
Umowa Umowa na czas określony
Czas pracy Dzień
Aplikuj

Podziel się tą ofertą

Interesuje Cię ta oferta? Skontaktuj się z nami!

Jak wygląda proces rekrutacji?

Rekrutacją na stanowiska specjalistyczne i kierownicze zajmuje się Dział HR , którego przedstawiciele na bieżaco mogą udzielić Ci informacji dotyczącej Twojego procesu rekrutacyjnego. Kolejne kroki procesu selekcji zależą od stanowiska, na które aplikujesz. Po rozmowach z działem personalnym i z przełożonym możesz dodatkowo zostać poproszony o wypełnienie kwestionariusza osobowości albo udział w assessment center.

W kwestii ofert pracy w działach związanych z produkcją chętnie pomoże Ci, nasz partner do spraw rekrutacji, zajmie się Twoim zgłoszeniem zarówno, jeśli szukasz pracy okresowej, jako pracownik tymczasowy, jak i przy rekrutacji do pracy na czas nieokreślony.

La Lorraine Bakery Group gwarantuje wszystkim równe szanse bez względu na wiek, płeć, kulturę, pochodzenie, religię itd. Kimkolwiek jesteś, u nas liczy się Twoja pasja, aspiracje, wzajemny szacunek i talent. Uważasz, że to stanowisko to coś dla Ciebie? Nie wahaj się, zgłoś swoją kandydaturę!