Information Security Officer

Als Information Security Officer wordt van jou verwacht dat je mee de implementatie ondersteunt van de informatiebeveiliging in overeenstemming met de information security strategy. Je zorgt voor risico-analyse, risico-monitoring, incident registratie en coördinatie en initieert IT security and awareness projecten.

Jouw functie:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor:

 • Het naleven en bepalen van de security regels in ons bedrijf. Dit houdt ook in dat je de security policies binnen LLBG zal ontwikkelen, onderhouden, communiceren en monitoren op compliance.
 • Potentiële security-incidenten en neem je de verantwoordelijkheid voor de regsitratie, opvolging en rapportering. Je bent tevens het aanspreekpunt met derden voor coördinatie en aansturing i.v.m. security-gerelateerde zaken.

Je zorgt voor en draagt bij tot:

 • Het uitvoeren van risico-analyses en verzorgen van IT Security trainingen zowel binnen IT als bij de business.
 • Initiatie en begeleiding van Security Awareness projecten en werkt hiervoor nauw samen met het intern Communication team
 • De review van de cyber security risico’s op een holistische manier mede vanuit governance-standpunt view (cyber risk, cyber controls, policies, training, awareness, incident response, etc.)
 • Het constant monitoring van de IT-omgeving voor security-breaches en werkt samen met externe partners voor penetration-testing en SOC diensten.
 • Je bekijkt alle project- en change-aanvragen met een duidelijke blik op beveiliging van de infrastructuur en applicaties.

In deze rol rapporteer je rechtstreeks aan de IT Operations Manager. Je werkt nauw samen met de interne IT Teams, het Automation team (OT security), het communications team, business stekeholder, externe IT partners, het IT Management en de Chief Information Security Officer (CISO).

Jouw profiel:

 • Je behaalde met succes een Bachelor of een Master diploma Informatica.
 • Je hebt minstens 5 jaar ervaring als IT Security-rol en hebt een grote affiniteit met ICT-infrastructuur.
 • Je hebt een brede IT-kennis met een focus op cyber security (SIEM, NDR, EDR, XDR en SOC) en ervaring met infrastructuur patching (vmware, Cisco, Windows, Dell, Azure) en vulnerability scanning. Goede kennis van mail security, antivirus en anti-malware, IPS, NextGen firewalls, VPN, SASE en Cloud security. Goede kennis van ITIL, NIST en ISO 27000 standaards is een must.
 • Kennis van risicomanagement, project management en informatiebeveiligingsmanagement.
 • Je blijft up-to-date over IT trends en security standards.
 • Verder ben je sterk analytisch ingesteld, heb je een kritische mindset, ben je een team player, en werk je planmatig en gestructureerd.
 • Je kan zelfstandig werken, je bent klant- en servicegericht, flexibel en in staat om een probleem te doorgronden en snel te analyseren. Het in kaart brengen van processen en deze duidelijk te documenteren is jouw tweede natuur.
 • Tot slot spreek en schrijf je vlot Nederlands en Engels, een goede basiskennis van het Frans is aangewezen.

Ons aanbod:

 • Je komt terecht in een Belgisch familiebedrijf actief in de Europese bakkerijsector.
 • Elke dag produceren en verkopen meer dan 4.000 enthousiaste collega’s hoogwaardige bakkerijproducten aan consumenten, supermarkten en de cateringbranche. Dit is een unieke kans om te werken binnen een bedrijf met een sterke visie, dat blijft groeien en innoveren in topproducten.
 • In onze organisatie wordt ondernemerschap sterk geapprecieerd en is er ruimte om zelf initiatief te nemen.
 • Je komt terecht in een team van gedreven en enthousiaste (internationale) collega’s, die graag hun kennis delen en jou helpen (door)groeien en ontwikkelen. Onze LLBG Academy ondersteunt en ontwikkelt onze medewerkers via allerlei opleidingsinitiatieven. Door ieders talent en expertise verder te ontwikkelen, kunnen we allemaal de beste versie van onszelf worden.
 • Je maakt deel uit van een organisatie met sterke groei-ambities dat ook zijn verantwoordelijkheid wil opnemen voor het milieu en de samenleving. We doen er alles aan om aan de hedendaagse verwachtingen te voldoen op een duurzame manier, met onze toekomstige generaties in het achterhoofd.
 • We hechten veel waarde aan onze medewerkers en investeren in een gelukkige werkomgeving via verschillende initiatieven zoals: sport- en wellbeing activiteiten, respect voor worklife balance met 1 dag thuiswerk/week en flexibele werktijden.
 • In deze functie geniet je van een interessant financieel pakket inclusief bedrijfswagen, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering, aangevuld met 30 vakantiedagen die vrij in te plannen zijn.

Wróć do poprzedniej strony
Dział Technologia Informacyjna (IT)
Umowa Umowa na czas nieokreślony
Czas pracy Dzień
Aplikuj

Podziel się tą ofertą

Interesuje Cię ta oferta? Skontaktuj się z nami!

Jak wygląda proces rekrutacji?

Rekrutacją na stanowiska specjalistyczne i kierownicze zajmuje się Dział HR , którego przedstawiciele na bieżaco mogą udzielić Ci informacji dotyczącej Twojego procesu rekrutacyjnego. Kolejne kroki procesu selekcji zależą od stanowiska, na które aplikujesz. Po rozmowach z działem personalnym i z przełożonym możesz dodatkowo zostać poproszony o wypełnienie kwestionariusza osobowości albo udział w assessment center.

W kwestii ofert pracy w działach związanych z produkcją chętnie pomoże Ci, nasz partner do spraw rekrutacji, zajmie się Twoim zgłoszeniem zarówno, jeśli szukasz pracy okresowej, jako pracownik tymczasowy, jak i przy rekrutacji do pracy na czas nieokreślony.

La Lorraine Bakery Group gwarantuje wszystkim równe szanse bez względu na wiek, płeć, kulturę, pochodzenie, religię itd. Kimkolwiek jesteś, u nas liczy się Twoja pasja, aspiracje, wzajemny szacunek i talent. Uważasz, że to stanowisko to coś dla Ciebie? Nie wahaj się, zgłoś swoją kandydaturę!