IT Business Process Specialist

La Lorraine Bakery Group is de grootste bakkerijgroep van België. Onze Business Unit Milling, bekend als Paniflower, is één van de grootste bloemproducenten in België, gespecialiseerd in de vermaling van tarwe voor ‘premium bakers’. De voorbije jaren werd enorm ingezet op vernieuwing en werden tal van investeringen gedaan.
Om onze verdere groei te ondersteunen zijn we momenteel op zoek naar een IT Business Process Specialist. In deze rol ligt de focus op de implementatie, continue verbetering en support van de IT bedrijfsapplicaties die gebruikt worden doorheen de verschillende departementen van Paniflower.

Jouw functie:

Jouw taken focussen zich op volgende domeinen:

 • Als Business Process Specialist ben je verantwoordelijk voor de implementatie, continue verbetering en support van de bedrijfsapplicaties die gebruikt worden doorheen de verschillende departementen van Paniflower.
 • Je krijgt de kans om uitdagende projecten te realiseren, zoals bijvoorbeeld de implementatie van een nieuw SAP magazijnsysteem en nieuwe systeemintegraties in het productielandschap.
 • Doorheen een project ben je track lead voor de functionele implementatie van het systeem en neem je zelfstandig alle stappen op in samenwerking met de andere track leads en projectleden: opmaken blueprint, validatie met business, ontwikkeling, testing, training, documentatie en begeleiding opstart.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt van de business key users doorheen alle departementen (productie, sales, transport, finance, …). Je analyseert de behoeften en vragen van key users en structureert deze informatie in een “plan van aanpak” met voorstellen tot oplossing. Hierbij hou je rekening met de beschikbare IT tools en processen binnen de LLBG groep
 • Je controleert en bewaakt de uitvoering van de bedrijfsprocessen volgens de afgesproken “best practices”
 • Je weet de knowhow in de organisatie te verankeren door opleiding te geven en handleidingen op te stellen en te actualiseren.

Je werkt hoofdzakelijk vanuit de hoofdzetel van Paniflower in Merksem. Op groepsniveau werk je samen met de collega’s van het IT Competence Center. Je rapporteert aan de IT Business Applications Manager Plant Operations en zal je af en toe moeten verplaatsen naar ons hoofkantoor in Ninove.

Jouw profiel:

 • Je hebt een eerste relevante werkervaring met een actieve rol in SAP of MES projecten/support achter de rug.
 • Basiskennis van de logistieke modules van SAP is een must
 • Je bent sterk geïnteresseerd in alle activiteiten in front- en back office (planning, productie, technisch onderhoud, sales…). Tevens heb je kennis en interesse in de systemen om deze processen te ondersteunen.
 • Je bent service minded met een hands-on mentaliteit en kan helder communiceren (zowel in het Nederlands, als het Engels).
 • Je houdt ervan je kennis te delen en om mensen te trainen en te supporteren om hun systeem- en proceskennis te verhogen op een continue manier.
 • Je bent leergierig, sterk analytisch ingesteld, je weet de hoofdzaken van de bijzaken te onderscheiden en je bent process-minded.
 • Je bent resultaat- en doelgericht waarbij je de vooropgestelde deadlines niet uit het oog verliest.

Ons aanbod:

 • Je komt terecht in een groeiend Belgisch familiebedrijf actief in de Europese bakkerijsector.
 • Elke dag produceren en verkopen meer dan 4.500 enthousiaste collega’s hoogwaardige bakkerijproducten aan consumenten, supermarkten en de cateringbranche.
 • Je zal deel uitmaken van het LLBG IT business applications departement waar je zal samenwerken en gecoached worden door ervaren business applications analisten, waarbij je de opportuniteit krijgt om je proces- en systeemkennis te verbeteren van bijvoorbeeld SAP, MES, PowerBI, interfaces, OT, …
 • Je komt dagelijks in contact met onze producten en werkt actief mee aan de groei van onze organisatie en de op- en uitbouw van onze nieuwe productielijnen. Dit is een unieke kans om te werken binnen een bedrijf met een sterke lange termijn visie, dat blijft groeien en innoveren in topproducten.
 • In onze organisatie wordt ondernemerschap sterk geapprecieerd en is er ruimte om zelf initiatief te nemen.
 • Je komt terecht in een team van gedreven en enthousiaste (internationale) collega’s, die graag hun kennis delen en jou helpen (door)groeien en ontwikkelen. Onze LLBG Academy ondersteunt en ontwikkelt onze medewerkers via allerlei opleidingsinitiatieven. Door ieders talent en expertise verder te ontwikkelen, kunnen we allemaal de beste versie van onszelf worden.
 • Je maakt deel uit van een organisatie met sterke groei-ambities die ook zijn verantwoordelijkheid wil opnemen voor het milieu en de samenleving. We doen er alles aan om aan de hedendaagse verwachtingen te voldoen op een duurzame manier, met onze toekomstige generaties in het achterhoofd.
 • We hechten veel waarde aan onze medewerkers en investeren in een gelukkige werkomgeving via verschillende initiatieven zoals: sport- en wellbeing activiteiten, respect voor worklife balance (1 home office day/week), …
 • In deze functie geniet je van een interessant financieel pakket inclusief maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering, aangevuld met 30 vakantiedagen.
 • Onze producten staan centraal en je kan dagelijks letterlijk onze passie proeven.

Wróć do poprzedniej strony
Dział Technologia Informacyjna (IT)
Umowa Umowa na czas nieokreślony
Czas pracy Dzień
Aplikuj

Podziel się tą ofertą

Interesuje Cię ta oferta? Skontaktuj się z nami!

Jak wygląda proces rekrutacji?

Rekrutacją na stanowiska specjalistyczne i kierownicze zajmuje się Dział HR , którego przedstawiciele na bieżaco mogą udzielić Ci informacji dotyczącej Twojego procesu rekrutacyjnego. Kolejne kroki procesu selekcji zależą od stanowiska, na które aplikujesz. Po rozmowach z działem personalnym i z przełożonym możesz dodatkowo zostać poproszony o wypełnienie kwestionariusza osobowości albo udział w assessment center.

W kwestii ofert pracy w działach związanych z produkcją chętnie pomoże Ci, nasz partner do spraw rekrutacji, zajmie się Twoim zgłoszeniem zarówno, jeśli szukasz pracy okresowej, jako pracownik tymczasowy, jak i przy rekrutacji do pracy na czas nieokreślony.

La Lorraine Bakery Group gwarantuje wszystkim równe szanse bez względu na wiek, płeć, kulturę, pochodzenie, religię itd. Kimkolwiek jesteś, u nas liczy się Twoja pasja, aspiracje, wzajemny szacunek i talent. Uważasz, że to stanowisko to coś dla Ciebie? Nie wahaj się, zgłoś swoją kandydaturę!