Operator

Om onze grootste vers-bakkerij in Vlaanderen te versterken, hebben we 30 jobs vrij als Operator in Ninove !
Zoek je vast werk dichtbij huis in een aangename werkomgeving met heerlijke producten?
Stil dan je honger bij ons en bijt je vast in onze job als Operator!
Jij kan er dan mee voor zorgen dat er elke dag kraakverse broodjes en pareltjes van patisserie in de winkel liggen!

Mijn job als operator bij La Lorraine Bakery Group

Een actieve en afwisselende job

Als operator ben ik een belangrijke schakel in ons productieproces. In onze productieomgeving maken, verpakken en verzenden we elke dag vers brood, sandwiches en patisserie. Ik ben een van de spilfiguren om ervoor te zorgen dat we elke dag opnieuw de beste kwaliteit van onze verse topproducten kunnen garanderen. Als ze mij ergens nodig hebben, sta ik altijd klaar om in te springen. Ik kan ingeschakeld worden in een van de 4 afdelingen :
 
 1. Bakkerij
Ik weeg de ingrediënten op onze automatische broodlijnen af en werk het brood af (bv deeg insnijden), ik leg het deeg in bakvormen zodat onze topproducten van de band blijven rollen.
 1. Patisserie
Ik werk onze taarten en gebakjes af, versnijd het dagverse fruit of breng extra decoratie aan. Ik zorg er samen met mijn collega’s voor dat onze taartjes er tip top uitzien voor onze consumenten.
 1. Inpak
Als inpakoperator pak ik de patisserie en sandwiches in en verpakken we alles in dozen zodat dit netjes klaar kan gezet worden voor verdeling naar onze klanten.
 1. Distributie
Als orderpicker ben ik dé spilfiguur tussen onze productieafdelingen en onze chauffeurs. Ik zet alle producten tijdig klaar in ons verdeelmagazijn. Dankzij mij kunnen alle klanten rekenen op een correcte levering van hun bestellingen.
 

Kansen om door te groeien

Ik werk meestal samen met mijn team, maar kan ook goed zelfstandig en geconcentreerd werken. Afhankelijk van de afdeling waarin ik werk, zie ik toe op de afwerking, het inpakken of het klaarzetten van onze producten.
Ik houd altijd rekening met alle regels rond hygiëne en (voedsel)veiligheid en zorg ervoor dat ze goed worden nageleefd. Ik zorg ervoor dat mijn werkplek er op het einde van de shift netjes bijligt.
In dit bedrijf zijn er echt kansen om door te groeien en krijg ik de gelegenheid om opleidingen te volgen en bij te leren, ook van mijn meer ervaren collega’s.

Mijn vaardigheden

 • Ik ben een gemotiveerde teamspeler
 • Ik ben flexibel
 • Werken in het weekend of op een feestdag is geen probleem voor mij
 • Ik spreek goed Nederlands
 • Ik waak over hygiëne en veiligheid in een voedingsomgeving
 • Ik heb eigen vervoer (er is geen openbaar vervoer buiten de daguren)
 • Met aangepaste kledij werk ik ook in koude ruimtes (afdeling inpak patisserie)

Wat La Lorraine Bakery Group mij te bieden heeft:

 • Ik krijg onmiddellijk een vast contract
 • Er zijn verschillende uurroosters mogelijk, afhankelijk van de afdeling waarin ik terecht kom en indien mogelijk rekening houdend met mijn eigen voorkeuren. Ik ontvang ook extra vergoedingen voor deze flexibiliteit.
 • Ik kom terecht in een groeiend, dynamisch en financieel gezond Belgisch familiebedrijf dat stabiliteit en werkzekerheid geeft.
 • We hebben een fijn team collega’s waarin iedereen elkaar kent.
 • Ik krijg een grondige opleiding en ik kan doorgroeien naar nieuwe taken en verantwoordelijkheden.
 
Heb je zin om je vast te bijten in een job als operator bij LLBG? Solliciteer dan snel!

Wróć do poprzedniej strony
Dział Produkcja
Umowa Umowa na czas nieokreślony
Czas pracy Pełny etat
Aplikuj

Podziel się tą ofertą

Interesuje Cię ta oferta? Skontaktuj się z nami!

Jak wygląda proces rekrutacji?

Rekrutacją na stanowiska specjalistyczne i kierownicze zajmuje się Dział HR , którego przedstawiciele na bieżaco mogą udzielić Ci informacji dotyczącej Twojego procesu rekrutacyjnego. Kolejne kroki procesu selekcji zależą od stanowiska, na które aplikujesz. Po rozmowach z działem personalnym i z przełożonym możesz dodatkowo zostać poproszony o wypełnienie kwestionariusza osobowości albo udział w assessment center.

W kwestii ofert pracy w działach związanych z produkcją chętnie pomoże Ci, nasz partner do spraw rekrutacji, zajmie się Twoim zgłoszeniem zarówno, jeśli szukasz pracy okresowej, jako pracownik tymczasowy, jak i przy rekrutacji do pracy na czas nieokreślony.

La Lorraine Bakery Group gwarantuje wszystkim równe szanse bez względu na wiek, płeć, kulturę, pochodzenie, religię itd. Kimkolwiek jesteś, u nas liczy się Twoja pasja, aspiracje, wzajemny szacunek i talent. Uważasz, że to stanowisko to coś dla Ciebie? Nie wahaj się, zgłoś swoją kandydaturę!