Production Engineer (focus on proces)

In onze site te Erpe-Mere gaan we de komende jaren een grote uitdaging aan. Onze fabriek staat aan de vooravond van een volledige transformatie, waaronder ook de installatie van een aantal nieuwe productielijnen. Om ons voortdurende streven naar kwaliteits- en efficiëntieverbetering én om de groei van het bedrijf te ondersteunen, zijn we op zoek naar een ervaren productie-ingenieur.
 

Functie

 
Als productie ingenieur van de plant in Erpe-Mere zet je in op continuous improvement van onze productieprocessen en producten, op een systematische en gestructureerde manier, in lijn met de manier van werken en de doelstellingen binnen de groep. Je challenget en ondersteunt je collega’s en leidt hen op in de productieprocessen, verbeteringsmethodiek en tools. Tenslotte ondersteun je ook het plant team in de ontwikkeling van nieuwe producten en processen.
 
Resultaatsgebieden:
 
 1. Je zoekt naar best practices met betrekking tot producten en processen, zorgt voor de documentatie ervan (eg ID cards, PCS, SOP’s) en staat in voor de validatie van veranderingen.
 2. Je geeft training aan je collega’s binnen de plant in de toepassing van deze best practices en biedt zo ondersteuning aan productie bij de uitvoering van de verbeteringsmethodiek (1ste continuous improvement loop)
 3. Je identificeert complexe en terugkerende problemen identificeert door analyse en vindt oplossingen door je eigen kennis/ervaring of door gebruik te maken van een klein multi-disciplinair verbeterteam. (2de continuous improvement loop)
 4. Samen met het Group Technology Team, neem je deel aan de 3de continuous improvement loop.
 5. Je bent SPOC in de productie voor de NPD(New Product Development)-cyclus: gegevens verzamelen die nodig zijn om de eerste stalen te maken, problemen identificeren die moeten worden opgelost om tot een gestroomlijnde productie te komen, de implementatie van veranderingen in processen leiden of ondersteunen, alle instellingen registreren tijdens verschillende tests & goedgekeurde instellingen valideren, overdracht naar productie en kwaliteit
 6. Bij de implementatie van nieuwe processen biedt je ondersteuning: aan de lokale of groepsprojectmanager in het kader van CAPEX-projecten (proceswijzigingen)
Om bovenstaande succesvol te kunnen ondernemen, kan je je kennis over de productieprocessen, ingrediënten en technologie voortdurend bijschaven in één van de andere plants binnen de LLBG Group of bij leveranciers in binnen- of buitenland.
In de functie van Productie-ingenieur rapporteer je aan de Productiemanager en werk je nauw samen met het Group Technology Team, de NPD Manager Benelux en de collega’s van productie, de technische dienst en kwaliteit binnen de plant in Erpe-Mere.

Profiel

 • Je hebt je (minimaal) een Masterdiploma in Voedingstechnologie behaald (type Industrieel ingenieur voedingsindustrie)
 • Je hebt een gedegen werkervaring in een (voedings)productieomgeving.
 • Ervaring met people management is een plus
 • Je hebt sterke analytische skills en affiniteit voor de werkvloer
 • Hands-on mentaliteit
 • Je houdt ervan kennis te delen
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels,
 • Kennis van Frans is een pluspunt
 • Je bent communicatief sterk en kan projectmatig werken

Aanbod

Een unieke kans om te werken binnen een internationaal bedrijf met een sterke visie, dat blijft groeien en innoveren in topproducten. In deze rol kan je actief bijdragen aan de transformatie en de uitbreiding van onze productiesite te Erpe-Mere. In deze rol heb je directe impact op de efficiëntie van onze productielijnen.
 

Wróć do poprzedniej strony
Dział Produkcja / Jakość i Technologia
Umowa Umowa na czas nieokreślony
Czas pracy Dzień
Aplikuj

Podziel się tą ofertą

Interesuje Cię ta oferta? Skontaktuj się z nami!

Jak wygląda proces rekrutacji?

Rekrutacją na stanowiska specjalistyczne i kierownicze zajmuje się Dział HR , którego przedstawiciele na bieżaco mogą udzielić Ci informacji dotyczącej Twojego procesu rekrutacyjnego. Kolejne kroki procesu selekcji zależą od stanowiska, na które aplikujesz. Po rozmowach z działem personalnym i z przełożonym możesz dodatkowo zostać poproszony o wypełnienie kwestionariusza osobowości albo udział w assessment center.

W kwestii ofert pracy w działach związanych z produkcją chętnie pomoże Ci, nasz partner do spraw rekrutacji, zajmie się Twoim zgłoszeniem zarówno, jeśli szukasz pracy okresowej, jako pracownik tymczasowy, jak i przy rekrutacji do pracy na czas nieokreślony.

La Lorraine Bakery Group gwarantuje wszystkim równe szanse bez względu na wiek, płeć, kulturę, pochodzenie, religię itd. Kimkolwiek jesteś, u nas liczy się Twoja pasja, aspiracje, wzajemny szacunek i talent. Uważasz, że to stanowisko to coś dla Ciebie? Nie wahaj się, zgłoś swoją kandydaturę!