Project Engineer (Productie)

Jouw functie:

Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de projecten voor onze fabriek in Erpe-Mere. Deze functie geeft je de verantwoordelijkheid over het projectmanagement van nieuwe installaties en de herinrichting van de huidige afdelingen (productie, verpakking, magazijn etc.).
Bij het uitvoeren van het globale bestemmingsplan voor onze fabriek ben jij de aanspreekpartner binnen de plant.
Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van nieuwe investeringsprojecten: je beschrijft het project, bepaalt de doelen, berekent de ROI en bepaalt de datum van uitvoering en de benodigde middelen. Je bent verantwoordelijk voor het rapporteren van de CAPEX van de arbeidsmiddelen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte afhandeling van de projecten:
 • Bij de start van het project bepaal je de te leveren resultaten, de samenstelling van het projectteam (bestaande uit personeel van de afdelingen veiligheid, kwaliteitscontrole, technische dienst) en een gedetailleerde planning om de deadline te halen.
 • Je bent verantwoordelijk voor de aanbesteding en zorgt voor een duidelijke communicatie met de leveranciers over de vereisten voor de projecten.
 • Je zorgt ervoor dat onze normen en richtlijnen (veiligheid, kwaliteitscontrole, elektriciteit, mechanisch, automatisering etc.) nageleefd worden tijdens de procedure, en onderneemt actie als er van afgeweken wordt.
 • Je bent verantwoordelijk voor de follow-up van het project en het budget, en je anticipeert op mogelijke afwijkingen (tijdsduur en kosten) door passende actie te ondernemen.
 • Je bent verantwoordelijk voor alle veiligheidsaspecten m.b.t. het uitvoeren en afronden van het project.
 • Je bent verantwoordelijk voor de hand-over aan de afdeling die het eigenaarschap van het afgeleverde project overneemt (opleidingen, documentatie, tekeningen, specificaties, reserveonderdelen etc.)
In deze rol rapporteer je aan de Plant Manager en werk je nauw samen met de Group Engineering Manager en de managers van de verschillende afdelingen van de fabriek (productie, logistiek, veiligheid, kwaliteitscontrole, technische dienst etc.).

Jouw profiel:

 • Je hebt een masterdiploma in een technische richting
 • Je hebt minimaal 3 jaar project managementervaring binnen een groot productiebedrijf.
 • Je hebt een gezonde interesse in techniek en het productieproces.
 • Je werkt praktijkgericht en hebt een pragmatische inslag.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en werkt graag in teamverband.
 • Empathie is een van je kernwaarden.
 • Je bent stressbestendig, volhardend en resultaat-georiënteerd.
 • Een goede kennis van het Nederlands en het Engels is absoluut nodig; Frans is een troef
Ons aanbod:
 
Een unieke kans om een sleutelrol te spelen binnen de grote uitdagingen die er de komende jaren aankomen voor onze plant te Erpe-Mere. We staan daar namelijk aan de vooravond van een ware transformatie van de productie en van de site in haar geheel en als Project Manager kan je ervoor zorgen dat alle investeringen in de komende jaren on time en on budget geïmplementeerd worden.

Wróć do poprzedniej strony
Dział Dział Techniczny
Umowa Umowa na czas nieokreślony
Czas pracy Dzień
Aplikuj

Podziel się tą ofertą

Interesuje Cię ta oferta? Skontaktuj się z nami!

Jak wygląda proces rekrutacji?

Rekrutacją na stanowiska specjalistyczne i kierownicze zajmuje się Dział HR , którego przedstawiciele na bieżaco mogą udzielić Ci informacji dotyczącej Twojego procesu rekrutacyjnego. Kolejne kroki procesu selekcji zależą od stanowiska, na które aplikujesz. Po rozmowach z działem personalnym i z przełożonym możesz dodatkowo zostać poproszony o wypełnienie kwestionariusza osobowości albo udział w assessment center.

W kwestii ofert pracy w działach związanych z produkcją chętnie pomoże Ci, nasz partner do spraw rekrutacji, zajmie się Twoim zgłoszeniem zarówno, jeśli szukasz pracy okresowej, jako pracownik tymczasowy, jak i przy rekrutacji do pracy na czas nieokreślony.

La Lorraine Bakery Group gwarantuje wszystkim równe szanse bez względu na wiek, płeć, kulturę, pochodzenie, religię itd. Kimkolwiek jesteś, u nas liczy się Twoja pasja, aspiracje, wzajemny szacunek i talent. Uważasz, że to stanowisko to coś dla Ciebie? Nie wahaj się, zgłoś swoją kandydaturę!