Supply & Demand Planning Specialist

Als Supply & Demand Planning Specialist ben je verantwoordelijk voor de doorstroom van informatie van onze klant naar onze productie.

Op vandaag wensen wij onze productiesites sterker te ondersteunen in hun supply&demand planning, door deze te centraliseren en zo vanuit Centraal Supply Chain te evolueren naar een gedetailleerde dagelijkse planning per productiesite, waarmee productie meteen aan de slag kan.

Jij zal instaan voor het vertalen van de globale previsies naar een concrete gedetailleerde dagplanning voor de verschillende productiesites. Je zal daarnaast de drijvende kracht zijn om deze planning te automatiseren in de toekomst.

Jouw functie:

Om onze verse brood- en patisserieproducten dagelijks te produceren en tijdig bij de klanten te krijgen, ben je als Supply & Demand Planning Specialist de schakel tot succes. Door het aanleveren van een gedetailleerde dagplanning zorg je voor een perfect evenwicht tussen leverbetrouwbaarheid en het vermijden van food waste.

In een dynamische just-in-time omgeving neem je verantwoordelijkheid op voor volgende domeinen:

 • Voor onze productiesites vertaal je de globale previsies die je ontvangt van Sales en Marketing naar een concrete dagplanning per product. Je houdt hierbij rekening met de impact van promoties en events.
 • Je streeft er naar de juiste balans te vinden tussen een goede leverbetrouwbaarheid en het vermijden van food waste. Je werkt mee aan het ontwikkelen van de technologie hiervoor.
 • Follow-up van KPI’s met betrekking tot leverbetrouwbaarheid, food waste en planning accuracy. Je verzamelt de data voor de KPI’s, rapporteert over deze KPI’s en organiseert planningsmeetings. Waar nodig worden planningen bijgesteld op basis van actuele marktinformatie.
 • In 2025 schakelen we over op SAP S4Hana: je verzorgt de testen binnen jouw verantwoordelijkheidsgebied en leidt collega’s op in het gebruik van SAP S4Hana.
 • Je werkt mee aan de verdere automatisering van onze productieprocessen, onder andere door het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke applicaties voor het aanmaken van productieorders, en/of de verdere automatisering van label printing
 • Je ondersteunt collega’s van Customer Service, Productie en Distributie bij het aanmaken van productieorders en het oplossen van foutsituaties. Je traint deze medewerkers in het in gebruik nemen van nieuwe applicaties.

Je rapporteert rechtstreeks aan de Digital & Customer Operations Director. Je werkt sporadisch op zaterdag als back-up van je collega’s uit het Supply Chain team zodat ook in het weekend de productieplanning kan worden gewaarborgd.

 

Jouw profiel:

In de rol van Supply & Demand Planning Specialist werk je dagelijks met data en planning, maar gebruik je ook je communicatieve vaardigheden om samen te werken met verschillende diensten zoals Productie, Customer Service, Sales & Marketing. Je verplaatst je regelmatig naar 1 van onze sites in België voor afstemming rond planning en voor de introductie van SAP S4Hana.

Verder beschik je over:

 • Zeer goede kennis van Excel, kennis van SAP en Power BI is een sterke troef.
 • Zeer goed Nederlands en goede basis Frans om ook een goede communicatie met onze sites in Wallonië te onderhouden.
 • Je bent in het bezit van een Bachelor of Master.
 • Je hebt idealiter reeds enige expertise opgebouwd in supply en demand planning of in productie.
 • Je bent analytisch ingesteld en hebt een goed begrip van KPI’s.
 • Je bezit sterke organisatorische vaardigheden en werkt gestructureerd en planmatig.
 • Je legt gemakkelijk contact met stakeholders op alle niveaus in de organisatie. Je slaagt erin, door actief luisteren, hun noden te detecteren en gepaste oplossingen te voorzien.

Ons aanbod:

Als Supply en Demand Planning Specialist ben je de schakel tussen de klant en de productie om onze kwaliteitsvolle en verse producten tijdig bij de klant de krijgen! Dit doe je in een bedrijf met sterke groei-ambities, maar wel op een duurzame manier, want als familiebedrijf hebben we ook altijd de toekomstige generaties in het achterhoofd.

Wat je als werknemer bij LLBG nog kan verwachten:

 • Je komt terecht in een team van gemotiveerde en enthousiaste collega’s, die graag hun kennis delen en je vooruithelpen.
 • Onze LLBG Academy, die onze medewerkers ondersteunt via verschillende opleidingsinitiatieven, want het (door)groeien van onze medewerkers vinden we belangrijk.
 • De mogelijkheid om dagelijks onze producten vers uit de oven te proeven.
 • Wekelijks werk je 39u40min, waardoor je 30 vakantiedagen per jaar vrij kan opnemen.
 • De mogelijkheid op 1 dag per week van thuis te werken.
 • Een mooi brutoloon, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, GSM en abonnement, laptop.

Wróć do poprzedniej strony
Dział Magazyn, Transport i Łańcuch Dostaw
Umowa Umowa na czas nieokreślony
Czas pracy Dzień
Aplikuj

Podziel się tą ofertą

Jak wygląda proces rekrutacji?

Rekrutacją na stanowiska specjalistyczne i kierownicze zajmuje się Dział HR , którego przedstawiciele na bieżaco mogą udzielić Ci informacji dotyczącej Twojego procesu rekrutacyjnego. Kolejne kroki procesu selekcji zależą od stanowiska, na które aplikujesz. Po rozmowach z działem personalnym i z przełożonym możesz dodatkowo zostać poproszony o wypełnienie kwestionariusza osobowości albo udział w assessment center.

W kwestii ofert pracy w działach związanych z produkcją chętnie pomoże Ci, nasz partner do spraw rekrutacji, zajmie się Twoim zgłoszeniem zarówno, jeśli szukasz pracy okresowej, jako pracownik tymczasowy, jak i przy rekrutacji do pracy na czas nieokreślony.

La Lorraine Bakery Group gwarantuje wszystkim równe szanse bez względu na wiek, płeć, kulturę, pochodzenie, religię itd. Kimkolwiek jesteś, u nas liczy się Twoja pasja, aspiracje, wzajemny szacunek i talent. Uważasz, że to stanowisko to coś dla Ciebie? Nie wahaj się, zgłoś swoją kandydaturę!