Student / Stagiair

La Lorraine Bakery Group (LLBG) is een 100% Belgische familiale onderneming actief in de Europese bakkerijsector. Elke dag produceren en verkopen bijna 4.000 enthousiaste medewerkers hoogwaardige bakkerijproducten aan consumenten, supermarkten en de cateringbranche. Je kent ons waarschijnlijk van merken zoals Panos, Panesco of La Lorraine.

Als student / stagiair bij La Lorraine Bakery Group kom je terecht in een innovatieve werkomgeving die veel belang hecht aan training, opleiding en veiligheid, maar ook aan sport en ontspanning met collega’s en familie.

Passie staat centraal in de onderneming: passie voor de topproducten, passie voor ondernemerschap en natuurlijk passie voor onze mensen!

Wil jij graag deel uitmaken van ons team? Reageer dan snel op deze vacature!

 

Mijn studentenjob / stageperiode bij La Lorraine Bakery Group

Als jobstudent / stagiair krijg ik de kans om mee te draaien in een dynamische productieomgeving.

In onze productieomgeving maken, verpakken en verzenden we elke dag vers brood en patisserie.
Ik kan worden ingeschakeld op onze afdeling bakkerij - patisserie - distributie.
Mijn taken zijn o.a. fruit versnijden, patisserie afwerken, patisserie inpakken, brood verdelen,…

Voor studenten die een specifieke opleiding volgen in kwaliteit of techniek kunnen we een meer doelgerichte studentenjob of stageperiode aanbieden!

Mijn profiel:

 • Ik ben minimum 18 jaar oud
 • Ik beschik over eigen vervoer en kan zelfstandig op de site geraken
 • Ik ben een gedreven persoon en werk graag met voeding
 • Ik ben flexibel ingesteld en bereid in een variabel uurrooster te werken of tijdens de dagploeg
 • Fysiek werk schrikt mij niet af
 • Ik spreek goed Nederlands
 • Ik kan vooraf de gewenste (stage)periode doorgeven wanneer ik beschikbaar ben om te werken

Wat La Lorraine Bakery Group mij te bieden heeft:

 • Ik kom terecht in een groeiend, dynamisch en financieel gezond Belgisch familiebedrijf dat stabiliteit en werkzekerheid geeft
 • Er is een fijn team van collega’s waarin iedereen elkaar kent
 • Ik krijg toegang tot de nodige opleidingen zodat ik alle tools in handen heb om op korte termijn veel bij te leren. Ik krijg de kans om mij te bewijzen en heb kansen op een vaste indienstname en verdere doorgroeimogelijkheden.
 • Ik kan rekenen op een marktconform studentenloon
 • Ik maak deel uit van een organisatie met sterke groei-ambities die ook zijn verantwoordelijkheid wil opnemen voor het milieu en de samenleving. LLBG doet er alles aan om aan de hedendaagse verwachtingen te voldoen op een duurzame manier, met onze toekomstige generaties in het achterhoofd.
 • Passie staat centraal in onze onderneming en dat merk je:
  • Passie voor onze topproducten. Zo kan ik dagelijks letterlijk onze passie proeven, met lekkere, kraakverse sandwiches, broden en patisserieproducten in onze refter.
  • Passie voor onze medewerkers: Er wordt geïnvesteerd in een gelukkige werkomgeving via verschillende initiatieven zoals bvb. sport- en wellbeing activiteiten.
  • Passie voor ondernemerschap: In onze organisatie wordt ondernemerschap sterk geapprecieerd en is er ruimte om zelf initiatief te nemen.

Zpět na předchozí stranu
Pracovní oblast Technické služby a engineering
Smlouva Student - neomezený počet odpracovaných dní za rok
Rozvrh hodin Den
Přihlaste se na tuto pozici

Sdílejte tuto pozici

"Jak probíhá výběrové řízení?

K dispozici je vám náš zkušený personalista, který vám poskytne informace o našich volných pracovních pozicích, jak specializovaných, tak manažerských, a také vás provede výběrovým řízením. Kroky, kterými projdete během výběrového řízení, jsou u různých pozic odlišné. Po pohovoru s personalistou a po pohovoru s manažerem může následovat např. osobnostní dotazník nebo návštěva assessment centra.

U La Lorraine Bakery Group neděláme žádné rozdíly mezi lidmi podle věku, pohlaví, kultury, sociálního původu, náboženství. Ať jste kdokoliv, u nás stojí vše na nadšení , nasazení, vzájemném respektu a talentu. Máte zájem o tuto pozici? Neváhejte tedy a přihlaste se!"