Technical Service Manager

Als Technical Service Manager ben je verantwoordelijk voor de betrouwbare performantie van alle technische installaties op de site: van de productielijnen, over de utilities, de installaties in ons magazijn tot de kantoorgebouwen. Onze site in Erpe-Mere beschikt over state-of-the-art technische installaties, zowel in productie als op logistiek vlak én er liggen nog meer ambitieuze (technische) plannen klaar. De perfecte opportuniteit voor een ingenieur die van technische uitdagingen houdt.

Jouw functie

Als Technical Service Manager ben je eindverantwoordelijk voor de technische dienst. Hiervoor neem je het dagelijkse beheer en organisatie op en bouw je verder mee aan de toekomst van jouw afdeling op o.a. de volgende domeinen:
 • De optimale werking van alle technische installaties valt onder jouw beheer.
 • Je bepaalt de maintenancestrategie van de site, in lijn met de strategie en de internationale standaarden van LLBG. Je bestendigt de huidige processen en bouwt hierop verder.
 • Bovenstaande realiseer je dagelijks samen met een team van een dertigtal personen, een mix van techniekers, technical experts en planners. Je ondersteunt hen in hun technische uitdagingen, challenget hen en laat hen verder groeien in hun rol. Je bent de lijm die het volledige team verbindt en de olie die de samenwerking en de processen vlot doet verlopen.
 • Door jouw technische expertise, speel je een belangrijke rol in het transformatieplan van de site, waar je door je input een grote meerwaarde kan betekenen.
 • Daarnaast volg je ook de voortgang van een aantal projecten en ben je budgetverantwoordelijke van de technische dienst.

Je maakt deel uit van het Plant Management Team en rapporteert rechtstreeks aan de Plant Director.

In deze rol word je ondersteund door een structuur op groepsniveau, waarbij je collega’s in de andere sites excellente sparringspartners kunnen betekenen. Bovendien zijn er op vlak van maintenance sterke ambities op groepsniveau, maar blijft er op lokaal niveau ruimte om zelf te ondernemen en zo je eigen stempel te drukken op de lokale maintenancestrategie.

Jouw profiel

Als Technical Service Manager ga je dagelijks aan de slag met je leidinggevende vaardigheden. Planmatig werken en oplossingsgericht en analytisch denken geven jou energie en zitten in jouw DNA.

Verder beschik je over:

 • Een masterdiploma in een technische richting.
 • Je hebt minstens 10 jaar relevante ervaring.
 • Ervaring in een productieomgeving en met maintenanceprocessen is een must.

Ons aanbod

Als Technical Service Manager kom je terecht in een ondernemend Belgisch familiebedrijf, actief in de Europese bakkerijsector met sterke groei-ambities.

Wat je als werknemer bij LLBG nog kan verwachten:

 • Je komt terecht in een team van gemotiveerde en enthousiaste (internationale) collega's, die graag hun kennis delen en je vooruit helpen. Onze LLBG Academy ondersteunt en ontwikkelt onze medewerkers door middel van verschillende trainingsinitiatieven. Zo kunnen we allemaal de beste versie van onszelf worden.
 • We zetten ons in voor milieu en maatschappij en willen op een duurzame manier voldoen aan de verwachtingen van vandaag, met in ons achterhoofd de toekomstige generaties.
 • Wij waarderen onze medewerkers en investeren in een fijne werkomgeving door middel van verschillende initiatieven zoals: sport- en wellbeingactiviteiten, respect voor worklife balance (thuiswerkpolicy en flexibele werktijden), ...
 • In deze functie geniet je van een interessant financieel pakket met onder meer een bedrijfswagen, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering, aangevuld met 30 dagen vakantie om vrij te plannen.
 • Onze producten staan centraal en je kan dagelijks onze producten vers uit de oven proeven.

Zpět na předchozí stranu
Pracovní oblast Technické služby a engineering
Smlouva Smlouva na dobu neurčitou
Rozvrh hodin Den
Přihlaste se na tuto pozici

Sdílejte tuto pozici

Chcete se dozvědět ještě víc? Kontaktujte nás!

"Jak probíhá výběrové řízení?

K dispozici je vám náš zkušený personalista, který vám poskytne informace o našich volných pracovních pozicích, jak specializovaných, tak manažerských, a také vás provede výběrovým řízením. Kroky, kterými projdete během výběrového řízení, jsou u různých pozic odlišné. Po pohovoru s personalistou a po pohovoru s manažerem může následovat např. osobnostní dotazník nebo návštěva assessment centra.

U La Lorraine Bakery Group neděláme žádné rozdíly mezi lidmi podle věku, pohlaví, kultury, sociálního původu, náboženství. Ať jste kdokoliv, u nás stojí vše na nadšení , nasazení, vzájemném respektu a talentu. Máte zájem o tuto pozici? Neváhejte tedy a přihlaste se!"