Warehouse Manager

Voor onze site in Erpe-Mere ligt er een ambitieus transformatieplan klaar. Door onze continue groei zal niet alleen de productiecapaciteit meer dan verdubbeld worden over de komende jaren, maar ook de logistieke installaties en activiteiten worden verder uitgebreid. Het volautomatische highbay diepvriesmagazijn (43 meter hoog, capaciteit van 26.500 paletten) en de hoogtechnologische pickinginstallatie vormen een belangrijke schakel in de verdere uitbouw van de plant tot West-Europese hub voor La Lorraine Bakery Group.

Wil jij een sleutelrol spelen in het succes van ons groeiende bedrijf? Ben je klaar om een dynamisch team van ongeveer 60 enthousiaste medewerkers te leiden en te inspireren? Dan is deze uitdagende positie als Warehouse Manager perfect voor jou!

Jouw functie: 

 • Als Warehouse Manager ben je de drijvende kracht achter een team van orderpickers, laders- en lossers, en ondersteunende medewerkers die instaan voor zowel de grondstoffen, verpakkingsmaterialen als de afgewerkte goederen. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor vlekkeloze fysieke goederenstromen en het efficiënt aansturen van de processen. Je motiveert en coacht je team naar operational excellence. Jij bent de schakel die de communicatie en samenwerking tussen jouw team en de andere afdelingen zoals supply chain, customer service, productie en technische dienst faciliteert.

 • Naast jouw operationele verantwoordelijkheden, speel je een cruciale rol in het detecteren en implementeren van logistieke en administratieve verbeterprojecten. Je analyseert, structureert en optimaliseert de flows met behulp van gefundeerde cijfermatige analyses. Hierdoor verbeter je niet alleen de efficiëntie maar ook de kosten, de doorlooptijd en uiteindelijke de klantentevredenheid.

 • In een periode van complexe transformatie en expansie van zowel onze productie- als onze logistieke capaciteit in Erpe-Mere, zorg jij er voor dat de kwaliteit van onze dienstverlening naar interne en externe klanten gehandhaafd blijft.

 • Je wordt nauw betrokken bij de uitbouw van de installaties en processen in lijn met onze ambitieuze uitbreidingsplannen en je zal een cruciale rol spelen bij de implementatie van deze uitbreiding.

Als Warehouse Manager rapporteer je rechtstreeks aan de Supply Chain Director voor Erpe-Mere en maak je deel uit van het Plant Leadership Team.

Jouw profiel: 

Als Warehouse Manager ga je dagelijks aan de slag met je leidinggevende en coachende vaardighedenPlanmatig werken en oplossingsgericht en analytisch denken geven jou energie en zitten in jouw DNA.

Verder beschik je over:

 • Je beschikt over een diploma in een economische of technisch georiënteerde richting.

 • Je hebt ervaring in een procesmatige logistieke functie in een grote onderneming.

 • Je bent sociaalvaardig, probleemoplossend, flexibel en in staat om zelfstandig te werken.

 • Je kan overweg met MS Office en hebt ervaring met WMS pakketten.

 • Je kan je je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels.

Ons aanbod: 

 • Je komt terecht in een groeiend Belgisch familiebedrijf actief in de Europese bakkerijsector.

 • Elke dag produceren en verkopen meer dan 5.000 enthousiaste collega’s hoogwaardige bakkerijproducten aan consumenten, supermarkten en de cateringbranche. Dit is een unieke kans om te werken binnen een bedrijf met een sterke visie, dat blijft groeien en innoveren in topproducten.

 • In onze organisatie wordt ondernemerschap sterk geapprecieerd en is er ruimte om zelf initiatief te nemen.

 • Je komt terecht in een team van gedreven en enthousiaste (internationale) collega’s, die graag hun kennis delen en jou helpen (door)groeien en ontwikkelen. Onze LLBG Academy ondersteunt en ontwikkelt onze medewerkers via allerlei opleidingsinitiatieven. Door ieders talent en expertise verder te ontwikkelen, kunnen we allemaal de beste versie van onszelf worden.

 • Je maakt deel uit van een organisatie met sterke groei-ambities die ook zijn verantwoordelijkheid wil opnemen voor het milieu en de samenleving. We doen er alles aan om aan de hedendaagse verwachtingen te voldoen op een duurzame manier, met onze toekomstige generaties in het achterhoofd.

 • We hechten veel waarde aan onze medewerkers en investeren in een gelukkige werkomgeving via verschillende initiatieven zoals: sport- en wellbeing activiteiten, respect voor worklife balance door 1 dag/week thuiswerk en flexibele werktijden.

 • Al onze medewerkers genieten van een interessant financieel pakket inclusief een bedrijfswagen, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering, aangevuld met 30 vakantiedagen die vrij in te plannen zijn.

 • Onze producten staan centraal en je kan dagelijks letterlijk onze passie proeven.

 


Zpět na předchozí stranu
Pracovní oblast Skladování, přeprava a dodavatelský řetězec
Smlouva Smlouva na dobu neurčitou
Rozvrh hodin Den
Přihlaste se na tuto pozici

Sdílejte tuto pozici

Chcete se dozvědět ještě víc? Kontaktujte nás!

"Jak probíhá výběrové řízení?

K dispozici je vám náš zkušený personalista, který vám poskytne informace o našich volných pracovních pozicích, jak specializovaných, tak manažerských, a také vás provede výběrovým řízením. Kroky, kterými projdete během výběrového řízení, jsou u různých pozic odlišné. Po pohovoru s personalistou a po pohovoru s manažerem může následovat např. osobnostní dotazník nebo návštěva assessment centra.

U La Lorraine Bakery Group neděláme žádné rozdíly mezi lidmi podle věku, pohlaví, kultury, sociálního původu, náboženství. Ať jste kdokoliv, u nás stojí vše na nadšení , nasazení, vzájemném respektu a talentu. Máte zájem o tuto pozici? Neváhejte tedy a přihlaste se!"